Search icon

Mister Marcel

Mister Marcel

DJ's
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
House & Techno en alles daartussen. Techno, Tech-House, House Classics, House en Nu-Disco. Ook in deze volgorde. DJ Mister Marcel is allround in de wereld van House en Techno. Hij kan net zo goed opbouwen als de tent afbreken. Zijn stijl is onnavolgbaar en weet altijd te verrassen. Onder de rook van Amsterdam is Mister Marcel een bekend gezicht in de clubs en op kleine festivals.
Shows:
 • Mister MarcelVanaf235
Genres
DiscoHouseTechno

 • FlowSpark
  FlowSpark

  Vanaf450 House / Club DJ's

  HouseTechno
 • Mental Theo
  Mental Theo

  Op aanvraag Hardcore DJ's

  DanceHardcore
 • Bucky
  Bucky

  Vanaf100 Techno DJ's

  Techno

Mister Marcel boeken doe je zelf!

Techno DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Techno DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mister Marcel beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Techno DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mister Marcel liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mister Marcel wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mister Marcel boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.