Search icon

Mobiele Poppenhut

Mobiele Poppenhut

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een leuke lopende poppenkast die met ieder van uw gasten een praat zal maken! Door haar komische karakter is deze vogel 'Zaza' een graag gezien gast! Lopend over jouw evenement, spreekt de brutale vogel Zaza iedereen aan. Op een bekakte manier, zoals alleen Zaza dat kan, knoopt zij een praatje aan met het publiek.

OOIT WEL EENS EEN LOPENDE POPPENKAST GEZIEN?

Nou wij hebben er één. En samen met vogel Zaza loopt deze rond. Zaza is erg ongeduldig en loopt dus na een korte conversatie weer verder. Kinderen en volwassenen zullen veel plezier beleven aan de gekke capriolen van deze vogel in de mobiele poppenkast. 4 x 30 minuten binnen 4 uur.
Shows:
 • Mobiele PoppenhutVanaf495

 • Balance Bar Acrobatiek
  Balance Bar Acrobatiek

  Vanaf750 Theateracts

 • Wat Schaft De Pot? - standbeeld
  Wat Schaft De Pot? - standbeeld

  Vanaf950 Theateracts

 • Jeanne d'Arc
  Jeanne d'Arc

  Vanaf500 Theateracts

Mobiele Poppenhut boeken doe je zelf!

Theateracts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mobiele Poppenhut beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mobiele Poppenhut liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mobiele Poppenhut wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mobiele Poppenhut boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.