Search icon

M.O.K. ``The One Man Band``

M.O.K. ``The One Man Band``

Artiesten
Nederlands
Engels
Spaans
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Bent u op zoek naar een goede compacte band voor feest, partij of festival? Classy of gewoon casual? Dan is M.O.K. `The One Man Band` de ideale oplossing! M.O.K. `The One Man Band` zorgt er graag voor dat uw evenement een succes wordt door onvergetelijk live entertainment te bieden en door mee te denken met u met (indien u dat wenst) een muzikaal pakket op maat samen te stellen. Wij bieden de volgende muziekstijlen aan: Merengue, Soca, pop, Surinaams,Antilliaans, Reggae, Dancehall, Bachata, Salsa, Zouk, Big Band, Nederpop, Rock, Jazz. Arnold Sardjoe alias M.O.K. begon op zijn 12de met keyboard les aan het Centrum voor Kunstzinnige Vorming te Oss. In korte tijd kwam men er al achter dat er in de jonge M.O.K. een ware toetsenist verscholen zat. Er zijn op het CKV 4 diploma's te behalen voor keyboard spelen, men doet er gemiddeld 8 jaar over. Maar de jonge artiest was zo gedreven dat hij al op 16 jarige leeftijd alle vier de diploma's heeft weten te behalen en dat ook nog eens Cumlaude! Hij begon kort na het behalen van zijn diploma’s met zingen. Hij deed mee aan talentenshows en heeft zelfs enkele keren gewonnen. Naarmate hij ouder werd en zichzelf meer en meer begon te ontwikkelen als producer en muzikant hoe meer ook zijn passie voor zingen groeide. Wat er voor zorgde dat hij voor verschillende cd projecten backing vocalist is geweest.

Hoe M.O.K. aan zijn naam is gekomen?

Inmiddels is M.O.K. een zeer ervaren Keyboard speler en zanger. Hij heeft in veel verschillende scenes van de muziekwereld gespeeld. Voor de Hindostaanse muziekscene tot de Reggae scene is hij zeker geen onbekende. Met de band Reinforcment heeft hij in verschillende voor programma's gestaan van vele grote artiesten o.a. Gyptian en Richi Spice. En in deze scene heeft hij ook zijn naam M.O.K. te danken. Internationale reggae muzikanten waren zo onder de indruk van zijn muzikale interpretaties dat men zei: "You are born with the keys, man", en zo werd Arnold Sardjoe "gedoopt" tot Master Of Keyz (M.O.K).

Wat M.O.K. allemaal doet?

De laatste jaren heeft M.O.K. achter gesloten deuren samen gewerkt met verschillende artiesten waarmee hij eigen nummers heeft geproduceerd en werkt hij ook aan zijn eigen solo nummers. Na veel ideeën besproken te hebben heeft hij besloten om M.O.K. Inc. & M.O.K. The One Man Band op te richten en het publiekelijk te vermaken. En de wereld te laten horen en voelen wat M.O.K. kan betekenen in deze muzikale wereld. Het motto en het doel van M.O.K. luid dan ook: "Music and rythm find their way into secret places of the soul... All we want is to let your soul be touched by a beautiful song every day!".
Shows:
 • M.O.K. ``The One Man Band``Prijs op aanvraag
Genres
LatinReggaeJazzSalsaSkaUrbanAchtergrondmuziek

Videos
Foto's
 • Maico
  Maico

  Vanaf995 Zangers

  FeestLevenslied / volks
 • René Becker
  René Becker

  Vanaf599 Zangers

  AllroundLevenslied / volks
 • Jan van Est
  Jan van Est

  Vanaf1095 Zangers

  FeestFout

M.O.K. ``The One Man Band`` boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is M.O.K. ``The One Man Band`` beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat M.O.K. ``The One Man Band`` liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van M.O.K. ``The One Man Band`` wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je M.O.K. ``The One Man Band`` boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.