Search icon

Monica Geuze

Monica Geuze

Vloggers & bloggers
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Monica Geuze is een naast een succesvolle vlogster ook een verdienstelijke DJ. Naast dat Monica solo DJ is, is ze ook de vaste DJ van Ronnie Flex. In juni 2015 bracht zij haar eerste single met bijbehorende videoclip genaamd Laten Gaan uit. Op deze track wordt zij bijgestaan door Ronnie Flex, Mafe, Emms ( Broederliefde), Frenna (SFB) en Abira. De clip is inmiddels de 8 miljoen views al gepasseerd. In 2017 heeft ze ook haar eigen biografie geschreven.
Shows:
 • Monica GeuzePrijs op aanvraag
Genres
AllroundHipHopPop

Videos
 • Britt Dekker
  Britt Dekker

  Op aanvraag Vloggers & bloggers

 • Défano Holwijn
  Défano Holwijn

  Op aanvraag Vloggers & bloggers

 • Bokoesam
  Bokoesam

  Op aanvraag Vloggers & bloggers

  HipHopRap

Monica Geuze boeken doe je zelf!

Vloggers & bloggers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Vloggers & bloggers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Monica Geuze beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Vloggers & bloggers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Monica Geuze liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Monica Geuze wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Monica Geuze boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.