Search icon

Monsieur Bolle

Monsieur Bolle

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Monsieur Jean Pierre Bolle, is een sterrenkok en zijn ingrediënten zijn bepaald geen bijzaak! Fantastiz lekker eten is zijn specialiteit! Grandioozze wat een succes! Deze energierijke fransman wil dit dan ook graag aan je vertellen en zal zijn kennis niet onder banken of stoelen schuiven. Aan tafel!! Ben je nu zoet of zuur, hard of zacht, groot of klein, groen geel of oranje, Monsieur bolle zet zijn tanden er wel in. Deze sterrenkok is een ster in het bereiden van gerechten met wat zoetigheid en is van mening dat de kok dit altijd even mag proeven. De bolle buik heeft hij dan ook niet voor niets. Om zijn dikke buik niet nog dikker te maken is Monsieur Bolle een fanatieke sporter, hij maakt een sport van dropjes hoog houden, spaghetti slurpen en spekkies rijgen. De Fransman belegt zijn broodjes met snoepgoed en likt zijn vingers erbij af! Op het menu staat vandaag: snoepsoep & spaghetti de echte zwarte dropveter spaghetti, met een glaasje wijn gums.
Shows:
 • Monsieur BolleVanaf500

 • Mijnwerker
  Mijnwerker

  Vanaf500 Animatie acts

 • Van Buuren
  Van Buuren

  Vanaf500 Animatie acts

 • Mobiele Poppenhut
  Mobiele Poppenhut

  Vanaf495 Animatie acts

Monsieur Bolle boeken doe je zelf!

Animatie acts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Monsieur Bolle beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Monsieur Bolle liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Monsieur Bolle wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Monsieur Bolle boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.