Search icon

Moood Indigo

Moood Indigo

Bands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Pieter van Santen studeerde piano op het conservatorium bij Henk Meutgeert en Rob Van Kreeveld. Hij werkte 7 jaar als pianist en acteur bij cabaretgroep Crème Fraiche. Hij componeerde muziek voor the White Cowboy en Booby’s body (VPRO televisie). Bracht 2 cd’s uit onder de naam Van Santen Zingt Zelf en Van Santen Zingt Zelf Zalige Kerstsongs. Ludo Deckers speelde in diverse bands, the Ted Easton Hot Shots en The Harbour Jazz Band. In 2001 richtte hij zijn eigen 10-mans Jazzband, The Fabulous Orchestra op. Manon Dijkstra begon 25 jaar geleden als zangeres bij The Straight Life Big Band en vervolgens ontwikkelde zij zich meer als Jazz zangeres bij haar Jazz band, The Vintage 5. Sinds de zomer van 2018 is MOOOD-Indigo ontstaan, inmiddels heeft het trio een zeer eigentijds repertoire gekozen met een mix van bekende oudere en nieuwere Jazz en Pop muziek, waar vaste gasten zoals gitarist Vincent Koning en saxofonist Eugene de Bruijn regelmatig te beluisteren zijn
Shows:
 • ConcertVanaf1050
Genres
AchtergrondmuziekJazz

Videos
Foto's
 • Original Zillertal Sound – Rita und Andreas
  Original Zillertal Sound – Rita und Andreas

  Vanaf3450 Coverbands

  Apres-skiFeest
 • Black Tie Monkey Squad
  Black Tie Monkey Squad

  Op aanvraag Coverbands

  Allround
 • MmoozZ
  MmoozZ

  Op aanvraag Coverbands

  Allround

Moood Indigo boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Moood Indigo beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Moood Indigo liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Moood Indigo wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Moood Indigo boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.