Search icon

Mr. Bean Look a like

Mr. Bean Look a like

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Mr. Bean Imitator boeken voor uw feest, beurs, bruiloft of event? Mr. Bean Look a like staat voor u klaar! Onhandige en egoistische situaties komen tot uiting in het wereldwijd geliefde personage Mr. Bean. Hij is bekend van zijn televisieseries, tekenfilmserie en films. Zo onhandig als hij is, neemt hij u graag het werk uit handen. De imitator van Mr. Bean nodigt zichzelf samen met zijn Tedddy graag uit op uw event, verwelkomt en vermaakt uw gasten met veel plezier, opent uw nieuwe bedrijfspand of winkel en presenteert met gemak uw producten op de beurs. Dit alles op gepaste... maar vooral aangepaste wijze! Met creaties van de geestelijk vader van 'Mr. Bean' -Rowan Atkinson- deed deze Lookalike in het land vele promotieactiviteiten voor Atkinsons films: Bean the Movie, Johnny English en Keeping Mum. In 2007 werd hij door Veronica Magazine verkozen tot beste dubbel van de britse acteur en in 2015 deed hij voor Boomerang tv de exclusieve promotour voor de gloednieuwe animatieserie Mr. Bean.

Animatie

Mr. Bean mengt zich maar wat graag tussen de aanwezigen. In Bean's geheel eigen wereldje helpt hij bijvoorbeeld mee in de bediening op uw feest, ontvangt uw gasten bij de deur en maakt in zijn eentje vrolijk de dansvloer onveilig.

Performance in stijl met uw doel

Bean zorgt voor de eerste en constante lach en geeft kleur en gezelligheid aan de gelegenheid. De performance in stijl en contrast met uw doel, soort feest, project of bedrijf.

Promotie activiteiten

Door u te onderscheiden van uw concurrenten op beurzen en andere locaties, geeft u uw bedrijf exclusiviteit en meerwaarde. Potentiële klanten op ludieke wijze laten ontvangen, of de weg wijzen naar uw stand. Mr. Bean look Alike kan dit voor u realiseren.

Shoots

In uw folder of op uw flyer een eyecatcher dat werkt.. Uit ervaring blijkt dat humor het meeste effect heeft. Mr. Bean Look Alike geeft gezicht aan uw bedrijf of dienst.

Uw eigen wensen

Op verzoek speelt Mr. Bean Look Alike graag in op uw wensen.
Shows:
 • Mr. Bean Look a likeVanaf850

 • Bart van Loon
  Bart van Loon

  Vanaf695 Imitators

  Levenslied / volksTop 40
 • Michael Jackson Impersonator
  Michael Jackson Impersonator

  Op aanvraag Imitators

  Tribute
 • Barry White Imitator
  Barry White Imitator

  Op aanvraag Imitators

  InstrumentaalRock

Mr. Bean Look a like boeken doe je zelf!

Imitators zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mr. Bean Look a like beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mr. Bean Look a like liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mr. Bean Look a like wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mr. Bean Look a like boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.