Search icon

Mr. Image Theatre

Mr. Image Theatre

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Deze originele maskertheater show is een waar spektakel. Ze zullen iedereen aan het lachen maken waar ze ook verschijnen. Mr. Image Theatre creëert een ongekend origineel maskertheater dat tot leven komt door direct contact met het publiek. De karakters van Image fascineren, intrigeren en maken mensen aan het lachen waar zij ook verschijnen. Met honderden optredens op festivals, en bij publieke en zakelijke evenementen van nationale en internationale organisaties en bedrijven is Mr. Image uitgegroeid tot een alom gewaardeerde act op het gebied van beeldend interactief theater in Nederland en daarbuiten. Door zijn sterke theaterachtergrond en jarenlange ervaring in het maken van theater te combineren met de expertise in speciale FX technieken, creëert Image zijn eigen producties en unieke maatwerk-formaten, en werkt daarnaast ook in opdracht. In onze repertoire vindt u bijzondere invulling voor uw event of een festival. Ons aanbod varieert van humorvol interactief theater tussen het publiek tot een avondvullend programma . We bieden diverse animatie acts, in grote of kleine bezettingen: Ontvangstact: Een welkomstcomité van 3, 4, 5, …8! onweerstaanbare broers: Functioneel entertainment: V.I.P. begeleiding, rondleidingen. mobiel entertainment, humoristische act, entertainment bedrijfsfeest, feest, intermezzo, ontvangstact, entree act, uitzwaai act, animatie, interactie, foto entertainment, culinair entertainment, beurs entertainment, straattheater, festival show, interactief theater, openingsact, spectaculaire openingsact, maatwerk, maatwerk act, openingsact congres, masker illusie
Shows
Mr. Image Theatre
Mr. Image Theatre

Vanaf1250


 • Penny For Your Thoughts
  Penny For Your Thoughts

  Vanaf500 Theateracts

 • Vierdaagseloper standbeeld
  Vierdaagseloper standbeeld

  Vanaf460 Theateracts

 • Het Stenen Sprookje
  Het Stenen Sprookje

  Vanaf1150 Theateracts

Mr. Image Theatre boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Mr. Image Theatre online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Mr. Image Theatre net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Theateracts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mr. Image Theatre beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mr. Image Theatre liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mr. Image Theatre wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mr. Image Theatre boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Theateracts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.