Search icon

Muziek Nostalgique

Muziek Nostalgique

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Muziek Nostalgique is een muziekprogramma voor ouderen. Veelal meerstemmige liedjes uit "de tijd van toen" waarbij we onszelf begeleiden op gitaar, en percussie! Speciaal voor deze oudere doelgroep is een muziekprogramma als Muziek Nostalgique van enorm belang. Jeugdige herinneringen herleven alsof het gisteren was en geven veel plezier en saamhorigheid. Tijdloze klassiekers als 'Something stupid', 'My baby just cares', 'Yambalaya', 'Daar bij de waterkant', 'Het dorp', 'Amsterdamse grachten' en vele andere pareltjes om uit volle borst mee te zingen. Goed voor een onvergetelijke en gezellig middag in verzorgingstehuizen, verpleeg tehuizen of privé feesten voor de oudere doelgroep.
Shows
Muziek Nostalgique
Muziek Nostalgique

Vanaf250

Genres
Levenslied / volksPop

 • Blizzert
  Blizzert

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundTop 40
 • Kroepin
  Kroepin

  Vanaf2395 Coverbands

  AllroundFeest
 • De Bierbroeders
  De Bierbroeders

  Vanaf945 Coverbands

  Rock
Muziek Nostalgique boeken doe je zelf!
Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Muziek Nostalgique beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Muziek Nostalgique liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Muziek Nostalgique wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Muziek Nostalgique boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.