Search icon

Muziek Piet - Accordeon (Sinterklaas)

Muziek Piet - Accordeon (Sinterklaas)

Muzikanten
Nederlands
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Muziek piet loopt spelend rond met de accordeon en zorgt voor een vrolijke sinterklaas sfeer. Accordeonpiet Robin is masters afgestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam en speelt naast de sinterklaasmuziek ook kerstmuziek en andere stijlen virtuoos en volledig uit het hoofd. Sinterklaasje Kom Maar Binnen Met Je Knecht Zie Ginds Komt De Stoomboot Hij Komt, Hij Komt Sinterklaasje, Bonne, Bonne, Bonne De zak van Sinterklaas Daar Wordt Aan De Deur Geklopt Hoor, Wie Klopt Daar Kinderen Sinterklaas Is Jarig Hoor De Wind Waait Door De Bomen Wie Komt Er Alle Jaren Oh, Kom Er Es Kijken Zie De Maan Schijnt Door De Bomen Sinterklaas Kapoentje Rommel De Bommel Sinterklaas Goed Heilig Man Dag Sinterklaasje
Shows:
 • Muziek Piet - Accordeon (Sinterklaas)Vanaf350
Genres
Sinterklaas

 • All the Best
  All the Best

  Vanaf850 Duo’s

  AchtergrondmuziekAllround
 • Koper & Co
  Koper & Co

  Vanaf895 Dweilorkesten

  AllroundCarnaval
 • Troubadour Edgar
  Troubadour Edgar

  Op aanvraag Gitaristen

  AchtergrondmuziekAllround

Muziek Piet - Accordeon (Sinterklaas) boeken doe je zelf!

Accordeonisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Accordeonisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Muziek Piet - Accordeon (Sinterklaas) beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Accordeonisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Muziek Piet - Accordeon (Sinterklaas) liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Muziek Piet - Accordeon (Sinterklaas) wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Muziek Piet - Accordeon (Sinterklaas) boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.