Search icon

Mylène en Rosanne

Mylène en Rosanne

Kindervermaak
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Mylène & Rosanne zijn al op jonge leeftijd begonnen met zingen dansen en acteren. Zo hebben zij in meerdere professionele musicals gespeeld, waaronder Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Droomvlucht, Dik Trom, Shrek, Waanzinnig gedroomd en Hotel de Grote L. Ook zijn de twee meiden bekend van het Kinderen voor Kinderen koor, waar zij verschillende nummers op hun naam hebben staan. Junior Songfestival Mylène & Rosanne, de eeneiige tweeling, heeft in 2013 het Junior Songfestival gewonnen met hun eigen geschreven liedje Double Me. Het nummer gaat over henzelf en hoe het is om een eeneiige tweeling te zijn. Als winnaressen hebben zij de Engelstalige versie van het gezamenlijke Junior Songfestival nummer “We Are the Future” mogen opnemen voor hun bezoek aan Oeganda.

Nummer 1 hits

Daarna hebben zij een nummer 1 hit gescoord met hun liedje “Me & My Selfie” dat onafgebroken 60 weken in de KidsTop20 heeft gestaan. De video clip van Me & My Selfie heeft miljoenen views en wordt nog altijd heel goed bekeken. De nummer 1 hit “MooiBoy” is ook zeer populair onder de basisschooljeugd en staat ook nog steeds in de KidsTop 20. Het nieuwste nummer van Mylène & Rosanne “1000 Mooie Wensen” is ook weer een nummer 1 hit in de KidsTop 20. Alle nummers zijn geschreven en geproduceerd in samenwerking met Tjeerd Oosterhuis (DEMP). De videoclips van Mylène & Rosanne zijn ook regelmatig te zien op TV bij RTL TeleKids en staan in de RTL Telekids App. Natuurlijk staan alle videoclips ook op hun eigen YouTube-kanaal. Acteren Samen met K3 hebben zij in de liveshows “EYO” gestaan als de kleine Josje. De stemmen van Mylène & Rosanne zijn daarnaast ook te horen in talloze televisieseries en films. Zo is Mylène o.a. de stem van Dawn is in de Nickelodeon serie Nicky, Ricky, Dicky, Dawn en was zij ook te horen in de bioscoopfilm “De Vijf En De Piratenschat ”. Rosanne is te horen in de film “The book of life” en talloze andere series zoals Annedroids (RTL Telekids). Optreden van Mylène & Rosanne Mylène & Rosanne kunnen een optreden van ongeveer een half uur verzorgen. Zij brengen eigen repertoire en afhankelijk van de doelgroep, nummers van Kinderen voor Kinderen die zij hebben gezongen in de tijd dat zij zelf bij Kinderen voor kinderen koor zaten maar ook covers van bekende internationale artiesten. Mylène & Rosanne houden er van om hun publiek bij hun show te betrekken waardoor het een interactief optreden wordt en als het organisatorisch mogelijk is kan er zelfs een kleine groep met Mylène & Rosanne mee dansen op het podium. Het optreden kan worden uitgebreid met een Meet & Greet van maximaal 20 minuten waarbij kinderen een handtekeningenkaart krijgen en met Mylène & Rosanne op de foto kunnen. Een complete show aangevuld met een spetterende dans-act inclusief 4 tot 8 dansers behoort ook tot de mogelijkheden. Een optreden van Mylène & Rosanne is een feestje, dus zing en dans gezellig mee op de hits van Mylène & Rosanne.
Shows:
 • Mylène en RosannePrijs op aanvraag
Genres
Allround

Videos
 • Retro DJ Charley Met div. DJ booths
  Retro DJ Charley Met div. DJ booths

  Vanaf525 Vintage / Retro DJ's

  AchtergrondmuziekAllround
 • T-Spoon DJ Squad + MC
  T-Spoon DJ Squad + MC

  Op aanvraag House DJ's

  Dance ClassicsFeest
 • Impress
  Impress

  Vanaf1295 Coverbands

  AllroundEighties / 80´s

Mylène en Rosanne boeken doe je zelf!

Muziekacts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Muziekacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mylène en Rosanne beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Muziekacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mylène en Rosanne liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mylène en Rosanne wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mylène en Rosanne boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.