Search icon

Najim is de host voor JOUW event!

Najim is de host voor JOUW event!

Dagvoorzitters
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De in Amsterdam geboren en getogen Najim el Yarchouhi representeert graag jouw event! Najim is 24 jaar oud, is een fanatieke sporter en is van alle markten thuis. Met enkel een microfoon praat Najim jouw evenement goed aan elkaar. Hij zorgt ervoor dat jouw bezoekers/gasten zich helemaal thuis voelen. Met een gevoel voor humor, een positieve uitstraling en de juiste tijdmanagement is het event onder mijn leiding in de juiste handen. Ongeacht het thema van het evenement. Door zijn werk als verslaggever bij AT5 weet Najim als geen ander hoe hij contact moet maken met de eventuele gasten en het publiek. De interactie met het publiek is iets wat Najim hoog in het vaandel heeft. Hoe meer betrokken het publiek is hoe beter het is voor de positieve ervaring achteraf. Maar dan moet je het publiek wel activeren! En daar zit de kracht van Najim juist in.
Shows:
 • OptredenVanaf350
 • OptredenVanaf600
 • OptredenVanaf850
 • OptredenVanaf1350

Foto's
 • Kees Tol
  Kees Tol

  Op aanvraag Dagvoorzitters

 • Stella Gommans
  Stella Gommans

  Op aanvraag Dagvoorzitters

 • Hadewych Minis
  Hadewych Minis

  Op aanvraag Dagvoorzitters

  FunkJazz

Najim is de host voor JOUW event! boeken doe je zelf!

Dagvoorzitters zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dagvoorzitters direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Najim is de host voor JOUW event! beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dagvoorzitters boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Najim is de host voor JOUW event! liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Najim is de host voor JOUW event! wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Najim is de host voor JOUW event! boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.