Search icon

Najim is de host voor JOUW event!

Najim is de host voor JOUW event!

Dagvoorzitters
Nederlands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

De in Amsterdam geboren en getogen Najim el Yarchouhi representeert graag jouw event! Najim is 24 jaar oud, is een fanatieke sporter en is van alle markten thuis. Met enkel een microfoon praat Najim jouw evenement goed aan elkaar. Hij zorgt ervoor dat jouw bezoekers/gasten zich helemaal thuis voelen. Met een gevoel voor humor, een positieve uitstraling en de juiste tijdmanagement is het event onder mijn leiding in de juiste handen. Ongeacht het thema van het evenement. Door zijn werk als verslaggever bij AT5 weet Najim als geen ander hoe hij contact moet maken met de eventuele gasten en het publiek. De interactie met het publiek is iets wat Najim hoog in het vaandel heeft. Hoe meer betrokken het publiek is hoe beter het is voor de positieve ervaring achteraf. Maar dan moet je het publiek wel activeren! En daar zit de kracht van Najim juist in.
Shows
Optreden
Optreden

Vanaf350

Optreden
Optreden

Vanaf600

Optreden
Optreden

Vanaf850

Optreden
Optreden

Vanaf1350


Foto's
 • Isa Hoes
  Isa Hoes

  Op aanvraag Dagvoorzitters

 • Inge Ipenburg
  Inge Ipenburg

  Vanaf2500 Dagvoorzitters

 • Ron Boszhard
  Ron Boszhard

  Op aanvraag Dagvoorzitters

Najim is de host voor JOUW event! boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Najim is de host voor JOUW event! online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Najim is de host voor JOUW event! net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Dagvoorzitters boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dagvoorzitters direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Najim is de host voor JOUW event! beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dagvoorzitters boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Najim is de host voor JOUW event! liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Najim is de host voor JOUW event! wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Najim is de host voor JOUW event! boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Dagvoorzitters meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.