Search icon

Nanne Meijer

Nanne Meijer

Vloggers and bloggers
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Nanne Meijer online programmamaker, zanger en presentator! Nanne Meijer is geboren op 4 maart 1991, opgegroeid in Grootebroek en tot bloei gekomen in Amsterdam. Hij groeide op in een gezin van zes, waar creativiteit in alle vormen en in alle omstandigheden werd gestimuleerd door mijn moeder Laura Meijer. Schilderen op de voorruit, ware theaterstukken met mijn broertje en zusjes opvoeren, knutselen met naturalia en hutten bouwen tot de bladeren vielen hoorde daar allemaal bij. Sinds een jonge leeftijd raakte Nanne snel verveeld op school en heeft hij onder de gepaste familiedruk een Gymnasiumopleiding met EM-pakket afgerond. En zoals het een gymnasiast betaamd, ging hij na een sabbatical Communicatiewetenschappen studeren aan de UvA. Eenmaal gevestigd in Amsterdam zette hij zijn eerste YouTube-stappen in de grote wereld. Na veel leermomenten en successen heeft Nanne nu het goedlopende YouTube-kanaal ‘Ochtendmix’ en ‘Meijer&Co’ waar hij samen met zijn gezin video’s maakt. Naast YouTube presenteert hij vaak evenementen zoals de Tina Dag, zit hij bij Concentrate, maakt Nanne rapportages van live-evenementen zoals de Gay Pride, geeft hij workshops en zingt hij met veel plezier covers. Maar wegens zijn perfectionisme, wensen om mooie formats te produceren en zijn open-minded levenshouding, rijken Nanne’s ambities veel verder! Nanne leent zich als publiek figuur middels verschillende diensten. Daarnaast pakt hij vol enthousiasme de volledige of gedeeltelijke productie op van jouw projecten! Nanne is een harde werker die in mogelijkheden denkt, kwaliteit en goede samenwerking vooropzet en bovenal alles met een zo groot mogelijke glimlach doet. Communicatieve subtiliteit is niet zijn sterkste punt, maar wel zijn grootste kracht: hij zal in alle gevallen eerlijk zijn ideeën delen en projecten tot een hoogtepunt brengen.
Shows
Nanne Meijer
Nanne Meijer

Prijs op aanvraag


Videos
 • Jandino Asporaat
  Jandino Asporaat

  Op aanvraag Vloggers and bloggers

 • Donny Roelvink
  Donny Roelvink

  Vanaf1295 Vloggers and bloggers

 • Bianca Janssen
  Bianca Janssen

  Vanaf2750 Presentatoren

Nanne Meijer boeken doe je zelf!
Vloggers and bloggers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Vloggers and bloggers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Nanne Meijer beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Vloggers and bloggers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Nanne Meijer liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Nanne Meijer wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Nanne Meijer boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Vloggers and bloggers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.