Search icon

Nanne Meijer

Nanne Meijer

Vloggers and bloggers
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Nanne Meijer online programmamaker, zanger en presentator! Nanne Meijer is geboren op 4 maart 1991, opgegroeid in Grootebroek en tot bloei gekomen in Amsterdam. Hij groeide op in een gezin van zes, waar creativiteit in alle vormen en in alle omstandigheden werd gestimuleerd door mijn moeder Laura Meijer. Schilderen op de voorruit, ware theaterstukken met mijn broertje en zusjes opvoeren, knutselen met naturalia en hutten bouwen tot de bladeren vielen hoorde daar allemaal bij. Sinds een jonge leeftijd raakte Nanne snel verveeld op school en heeft hij onder de gepaste familiedruk een Gymnasiumopleiding met EM-pakket afgerond. En zoals het een gymnasiast betaamd, ging hij na een sabbatical Communicatiewetenschappen studeren aan de UvA. Eenmaal gevestigd in Amsterdam zette hij zijn eerste YouTube-stappen in de grote wereld. Na veel leermomenten en successen heeft Nanne nu het goedlopende YouTube-kanaal ‘Ochtendmix’ en ‘Meijer&Co’ waar hij samen met zijn gezin video’s maakt. Naast YouTube presenteert hij vaak evenementen zoals de Tina Dag, zit hij bij Concentrate, maakt Nanne rapportages van live-evenementen zoals de Gay Pride, geeft hij workshops en zingt hij met veel plezier covers. Maar wegens zijn perfectionisme, wensen om mooie formats te produceren en zijn open-minded levenshouding, rijken Nanne’s ambities veel verder! Nanne leent zich als publiek figuur middels verschillende diensten. Daarnaast pakt hij vol enthousiasme de volledige of gedeeltelijke productie op van jouw projecten! Nanne is een harde werker die in mogelijkheden denkt, kwaliteit en goede samenwerking vooropzet en bovenal alles met een zo groot mogelijke glimlach doet. Communicatieve subtiliteit is niet zijn sterkste punt, maar wel zijn grootste kracht: hij zal in alle gevallen eerlijk zijn ideeën delen en projecten tot een hoogtepunt brengen.
Shows
Nanne Meijer
Nanne Meijer

Prijs op aanvraag


Video’s
 • Bokoesam
  Bokoesam

  Op aanvraag Vloggers and bloggers

  HipHopRap
 • Monica Geuze
  Monica Geuze

  Op aanvraag Vloggers and bloggers

  AllroundHipHop
 • Robin Martens (Rikki de Jong - GTST)
  Robin Martens (Rikki de Jong - GTST)

  Vanaf1995 Vloggers and bloggers

  AllroundDance Classics
Nanne Meijer boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Nanne Meijer online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Nanne Meijer net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Vloggers and bloggers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Vloggers and bloggers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Nanne Meijer beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Vloggers and bloggers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Nanne Meijer liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Nanne Meijer wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Nanne Meijer boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Vloggers and bloggers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.