Search icon

Nederlands kampioen: Niek Takens - Table magic

Nederlands kampioen: Niek Takens - Table magic

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Niek Takens is Nederlands kampioen goochelen 2017 en heeft in het binnen- en buitenland grote internationale prijzen op zijn naam staan.
Niek is jong en vernieuwend en maakt uw event onvergetelijk.
TABLE MAGIC: Bij 'table magic' loopt Niek rond en laat hij bij ieder van uw gasten zijn kunsten zien. Dit doet Niek door middel van veel interactie met de mensen en visuele acts met een grote impact. ​ Table magic is erg geschikt voor veel gelegenheden zoals: Borrels/ bedrijfsfeesten/ diners/ bruiloften/ verjaardagen en nog veel meer. Als u vragen heeft en / of opmerkingen heeft neem contact op. Niek is flexibel en denkt graag met u mee.
Shows:
 • Nederlands kampioen: Niek Takens - Table magicVanaf475

Videos
Foto's
 • Goochelaar Marco Royal
  Goochelaar Marco Royal

  Vanaf475 Illusionisten

 • Spreker en illusionist - Rich Magic
  Spreker en illusionist - Rich Magic

  Op aanvraag Illusionisten

 • De Bedrijfsgoochelaar
  De Bedrijfsgoochelaar

  Vanaf475 Illusionisten

Nederlands kampioen: Niek Takens - Table magic boeken doe je zelf!

Illusionisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Nederlands kampioen: Niek Takens - Table magic beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Nederlands kampioen: Niek Takens - Table magic liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Nederlands kampioen: Niek Takens - Table magic wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Nederlands kampioen: Niek Takens - Table magic boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.