Search icon

Neil Hendriks

Neil Hendriks

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Geboren 13 maart 1990 in Haarlem, vierde zoon van Ben en Agnes Hendriks. Neil groeide op met muziek. Hij deed vaak zijn vader na en stond vaak met de microfoon mee te zingen. Ook ging Neil wel eens met paps mee naar een optreden en wilde dan ook graag een liedje zingen. Na de basisschool ging Neil naar de scholengemeenschap Winkler Prins in Veendam. Toen hij oud genoeg was (15) gaf hij zich voor het eerst op voor Idols. Hij kwam toen tot en met de theater ronde, helaas te jong en onervaren. Toen Neil hoorde dat Idols in 2007 weer talenten zocht, heeft hij zich samen met broer Jim stiekem opgegeven voor de audities. Dit keer had Neil meer succes, hij ging namelijk door naar de volgende ronde, de theater ronde. Deze rondes kwam Neil met veel emoties door en hij bleef achter met de laatste 18 kandidaten. Uiteindelijk is Neil op de 5e plaats geëindigd waar hij terecht trots op is. In augustus 2008 is het dan eindelijk zo ver, Neil komt met zijn eigen single, getiteld ‘Het voelt als LenteÂ’! Het bekende schrijversduo Fluitsma & Van Tijn heeft het nummer geschreven en geproduceerd. Van Tijn, die ook in de jury van Idols zat, benaderde Neil voor het nummer. “Ik hoorde dat Erik van Tijn een nummer met me wilde opnemen. Dat was geweldig nieuws.”, zegt Neil in een interview met Novum. De zanger vertelt dat de samenwerking met het producersduo, dat in 1996 een nummer 1-hit scoorde met het lied ‘Vijftien miljoen mensen’, heel goed is verlopen. “Ik heb de vrijheid gekregen om mijn eigen draai aan het nummer te geven. Het is belangrijk dat een nummer bij je past.” Over de toekomst is de 18-jarige optimistisch: “Ik ben zeker van plan een tweede single op te nemen en uiteindelijk een album. Als Erik van Tijn mij weer zou benaderen zou ik zeker ja zeggen.” Al meteen vanaf het begin is de single een enorm succes. De Nederlandse radiostations reageren erg enthousiast plus de single bereikt maar liefst de 23e positie in de single top 100! Al na korte tijd zingt heel Nederland mee met de vrolijke melodie van ‘Het Voelt Als Lente’. Dit beloofd veel voor dit nieuwe Nederlandse talent! Evenals zijn succesvolle debuutsingle is ‘Geen Dag Zonder Jou’ geschreven door Fluitsma & Van Tijn. Producer van de single is Bas van den Heuvel, die o.a. bekend is van zijn werk voor René Froger en Hind. Succes verzekerd dus! ‘Geen Dag Zonder Jou’ is pure Nederlandstalige popmuziek die na een paar keer luisteren al meegezongen kan worden. De single is wederom een luchtige ‘feel good’ track met een opzwepende beat!
Shows:
 • Neil HendriksVanaf695
Genres
Levenslied / volks

Videos
 • Jim Bakkum
  Jim Bakkum

  Vanaf3975 Zangers

  AllroundPop
 • Ernst Daniel Smid
  Ernst Daniel Smid

  Op aanvraag Zangers

  KlassiekOpera
 • Maico
  Maico

  Vanaf995 Zangers

  FeestLevenslied / volks

Neil Hendriks boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Neil Hendriks beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Neil Hendriks liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Neil Hendriks wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Neil Hendriks boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.