Search icon

New Moluccan Guitars

New Moluccan Guitars

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
New Moluccan Guitars is een groep bestaande uit 2 generaties Molukse jazzgitaristen Maurice Rugebregt en Rafael Devante Sinay, die worden begeleid door contrabassist Pierre Balda en drummer Floris van Elderen. Oprichter Maurice Rugebregt is een veelgevraagde gitarist van formaat, zowel in jazz als in Braziliaanse muziek. Bovendien is hij docent aan het Conservatorium van Amsterdam. Rafael Devante Sinay behoort tot de nieuwe lichting jonge jazzgitaristen in Nederland. New Moluccan Guitars brengt een toegankelijk repertoire bestaande uit lyrische jazzstandards, Molukse traditionals in een jazz jasje en eigen composities. De combinatie akoestische nylonsnarige gitaar en jazzgitaar zorgt voor een mooi klankpalet, dat zeker ook niet-gitaristen zal aanspreken. Maurice en Rafael zijn geen notenvreters, maar zorgen voor smaakvol samenspel met respect voor elkaars inbreng!
Shows
New Moluccan Guitars
New Moluccan Guitars

Vanaf1100

Genres
Jazz

Videos
 • Awakening - Sarod by Avi ft. Entisar
  Awakening - Sarod by Avi ft. Entisar

  Vanaf360 Band

  JazzRnB
 • Alides Hidding
  Alides Hidding

  Op aanvraag Band

  FunkJazz
 • Golden Earring
  Golden Earring

  Op aanvraag Band

  Rock
New Moluccan Guitars boeken doe je zelf!
Band boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Band direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is New Moluccan Guitars beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Band boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat New Moluccan Guitars liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van New Moluccan Guitars wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je New Moluccan Guitars boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Band meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.