Search icon

Nick Jefferson

Nick Jefferson

Artiesten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De zang acts van Nick Jefferson zijn nét even anders dan die van zijn vele collega´s. Sfeer zoals sfeer behoort te zijn weet deze artiest moeiteloos te creëren in welke situatie dan ook. U mag het zeggen ! U kunt kiezen voor een volledig Nederlandstalig repertoire, een Engelstalig repertoire of gewoon een gezellige mix van beide. Alles is mogelijk..Maar wat is er nou zo bijzonder aan de zang act . Ten eerste : Zijn stem..of eigenlijk stemmen, want Nick weet de stemmen van vele artiesten zó sterk te benaderen dat,wanneer men de ogen sluit haast vergeet dat Elvis en Andre Hazes niet meer leven, Rene Froger, Marco Borsato, Joe Cocker, Frans Bauer, Robbie Williams, Tom jones en vele andere binnen en buitenlandse niet aanwezig zijn. Vaak wordt er gezegd ” maar ik dacht dat er een cd op stond….” Nick is in verschillende settings te boeken. Als solo zanger, als zanger toetsenist/pianist of als tribute act van bijvoorbeeld Andre Hazes of Tom Jones. Tevens is Nick inzetbaar met zijn eigen drive in show voor een voordelige en leuke combinatie. Daarbij neemt Nick zijn eigen perfecte geluidsset mee met een capaciteit voor ca 250 personen. Voor de meeste feesten is dit meer dan genoeg. Nick is met zijn zangacts vrijwel overal in te zetten : op b.v. bedrijfs en personeelsfeesten, braderieën en andere buitenevenementen, privé feesten, diverse themafeesten etc. Kortom OVERAL waar het gezellig moet worden en waar kwaliteit gewenst is, is Nick op zijn plaats.
Shows
Nick Jefferson
Nick Jefferson

Vanaf795

Genres
AllroundCeremonieFeestLevenslied / volksPopTop 40Tribute

Videos
 • Angesz (30 min. tape act)
  Angesz (30 min. tape act)

  Vanaf350 Zangers

 • The Cala Swing Project
  The Cala Swing Project

  Vanaf550 Zangers

  AllroundDance Classics
 • Eenmansband Chris
  Eenmansband Chris

  Op aanvraag Zangers

  Allround
Nick Jefferson boeken doe je zelf!
Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Nick Jefferson beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Nick Jefferson liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Nick Jefferson wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Nick Jefferson boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.