Search icon

Nina ten Kate band

Nina ten Kate band

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een verfrissende pop / rockformatie met een populair en herkenbaar repertoire.
NINA TEN KATE BAND (van The Voice of Holland) Tijdens haar studie pedagogiek kwam Nina erachter hoe graag ze eigenlijk met muziek bezig wilde zijn. Ze besloot te stoppen en haar droom achterna te gaan! Het liefst zou ze in een bandje willen zingen. In de toekomst zou ze ook graag haar eigen muziek- of musical school willen hebben. Zo kwam zij door o.a. deelname aan The Voice of Holland in aanraking met diverse professionele muzikanten. En zo ontstond deze top-formatie. Het repertoire van deze band is ronduit goed gekozen en dus herkenbaar voor het publiek. Stilstaan is er niet bij met deze formatie en dat zul je weten ook. Deze band past op vele gelegenheden van een tuinfeest tot festival. Je kunt nummers verwachten van o.a: Maroon 5, AC/DC, Dua Lipa, James Bay, Black Crowes, Bon Jovi, Jessy J, Adam Lambert, Lenny Kravitz, Anouk, Amy Winehouse, Kings of Leon, Joss Stone, Beyonce, Shania Twain, Carrie Underwood en nog veel meer.  
Shows:
 • Nina ten Kate bandVanaf895
Genres
PopRockTop 40

Videos
 • HalfaSoul
  HalfaSoul

  Vanaf1750 Coverbands

  Dance ClassicsDisco
 • Too Hot to Handle Band
  Too Hot to Handle Band

  Vanaf3995 Coverbands

  DanceDisco
 • Plunck
  Plunck

  Vanaf1001 Coverbands

  PopSoul

Nina ten Kate band boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Nina ten Kate band beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Nina ten Kate band liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Nina ten Kate band wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Nina ten Kate band boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.