Search icon

NinetyTwo

NinetyTwo

DJ's
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Van Top 40 tot House en Urban, van oude discoplaten tot Moombahton & Trap. NinetyTwo brengt een ultieme mix, waar iedereen achteraf van denkt: Wauw, Ik heb alles gehoord wat ik leuk vind! DJ NinetyTwo, aka Nick was al vroeg een muziekliefhebber en draaide op jonge leeftijd al dagelijks de oude platen van zijn opa. Geloof het of niet, maar muziek van Gloria Gaynor en Blondie waren zijn favoriet! Wanneer Nick op de basisschool de einddisco mocht verzorgen wist hij het meteen: ik word DJ! Met opkomende helden van toen, zoals Tïesto en Marco V droomde Nick al van een uitverkocht Gelredome! Zijn bekendheid begon in de tijd dat hij op de middelbare school zat, toen het lokale tv-station een hele uitzending besteedde aan Nick en zijn ’Drive in Show’. De dag na de uitzending was hij op de hele school bekend! Vanaf die tijd kwamen er steeds meer boekingen voor schoolfeestjes, maar ook voor jubileumfeestjes, 70-80's party's en ga zo maar door. Toen Nick 16 jaar werd mocht hij gaan draaien in een populaire club: zijn stijl paste hij aan aan het publiek en begon wat meer Latin House & Urban te draaien. In datzelfde jaar draaide hij ook voor het eerst op een grote camping in Spanje. Er zal niemand stilstaan met de opvallende beats van DJ NINETYTWO!
Shows
NinetyTwo
NinetyTwo

Vanaf500

Genres
DiscoHipHopHouseLatinRnBTop 40

Videos
 • Ziggy
  Ziggy

  Op aanvraag House DJ's

  House
 • DJ Canta
  DJ Canta

  Vanaf475 House DJ's

  FeestHouse
 • S-BROTHER-S
  S-BROTHER-S

  Vanaf2995 House DJ's

  House
NinetyTwo boeken doe je zelf!
House DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

House DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is NinetyTwo beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

House DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat NinetyTwo liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van NinetyTwo wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je NinetyTwo boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

House DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.