Search icon

Nurlaila Karim

Nurlaila Karim

Artiesten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Nurlaila Karim werd vooral bekend als musicalster in Miss Saigon, Fame en Rent. Minder bekend is dat zij ook fantastisch uit de voeten kan met soul & dance repertoire. Met haar spectaculaire stem en haar swingende lijf zet zij samen met haar danseressen een onvergetelijke show op de planken. De beste nummers uit de jaren 70/80/90 van o.a. Aretha Franklin, Chaka Kahn en Tina Turner komen voorbij. En zie dan maar eens stil op je stoel te blijven zitten. In 1996 begon Nurlaila haar zangcarrière als Gigi in de musical Miss Saigon maar al veel jonger is ze met muziek bezig. Op haar 17e bracht ze al een solo album uit met de titel ‘Light in the darkness’ wat de betekenis is van haar voornaam. Na Miss Saigon doet ze in 1998 mee met het Nationaal Songfestival met het nummer ‘Alsof je bij me bent’ van John Ewbank en behaalt hiermee de tweede plaats. Daarna volgen rollen in o.a. COSTA!, Fame (hoofdrol Carmen Dia) en Rent (hoofdrol Mimi). Voor haar rol in de musical Rent wordt Nurlaila in 2001 onderscheiden met een Musical Award. Ondertussen presenteert ze een tv programma bij TV West en spreekt diverse stemmen in van bekende tekenfilmfiguren. De laatste jaren hebben we Nurlaila vooral gezien in de Dinnershows van Studio 21, Musicals in Ahoy van Joop van de Ende en in de theatertour van Danny de Munk.
Shows:
 • Nurlaila KarimPrijs op aanvraag
Genres
Allround

Videos
 • Giovanca
  Giovanca

  Op aanvraag Zangeressen

  HipHopJazz
 • Tina Cousins
  Tina Cousins

  Op aanvraag Zangeressen

  DanceNineties / 90`s
 • Oes
  Oes

  Op aanvraag Zangeressen

  DanceFunk

Nurlaila Karim boeken doe je zelf!

Zangeressen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Nurlaila Karim beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Nurlaila Karim liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Nurlaila Karim wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Nurlaila Karim boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.