Search icon

Odet Closet

Odet Closet

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Met Odet Closet wordt het wc bezoek van de gasten omgetoverd tot een ware belevenis! Laat Odet Closet op bezoek komen en verras de aanwezige gasten of bezoekers met vermaak rondom de toiletten. Met haar handencontrole en flesje vol desinfecterende spray wordt het bezoek aan de toiletten een feestje. Wanneer je uit het gangpad gekwebbel hoort over allerlei  wijsheden zoals 'na het plassen handen wassen', dan zal dat Odet wel zijn. Daar komt bij dat Odet hele andere ambities heeft dan wc-vrouw zijn en die mening steekt ze niet onder stoelen of banken. Maar ja, je moet ergens beginnen he? Fleur je feest op met dit uitzonderlijke personage! Een (improvisatie)act voor jong en oud. Odette kan op verschillende gelegenheden ingezet worden. Een braderie en verenigingenmarkt, bedrijfsfeest, bruiloft of bazaar. Over al waar een bezoekersstroom wordt verwacht. Indien gewenst kan Odet ook de weg naar de toiletten wijzen. Let op! Odette maakt de wc's niet schoon. Daarvoor is ze veel te goed gekleed. :-) Indien gewenst kan Odet ook op andere plekken (dan de wc's) rondlopen. De exacte invulling van de act vindt altijd in overleg met de opdrachtgever plaats.
Shows
Odet Closet
Odet Closet

Vanaf295


 • De Turfschipper
  De Turfschipper

  Vanaf525 Animatie acts

 • Gré Parelmoer
  Gré Parelmoer

  Op aanvraag Animatie acts

  CarnavalFeest
 • Ans en Arie
  Ans en Arie

  Vanaf700 Animatie acts

Odet Closet boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Odet Closet online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Odet Closet net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Odet Closet beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Odet Closet liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Odet Closet wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Odet Closet boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.