Search icon

Soundcloud
Olivier Schalbroeck

Olivier Schalbroeck

Presentatoren
Nederlands
Engels
Overig
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Bent u op zoek naar een vlot drietalig (NL-FR-EN) presentator voor uw event of congres? Olivier presenteert en modereert uw (bedrijfs)events, productvoorstellingen, feesten, festivals, gespreksavonden etc. Hij overlegt en bereidt samen met u de presentatie voor. Olivier Schalbroeck is al jaren een gevestigde waarde in het Belgische evenementenlandschap. Hij wordt ingezet in zeer uiteenlopende presentaties: van 'Leasewagen van het jaar' tot de 'Tour de France' tot 'Kom Op Tegen Kanker'. Hij vindt steeds de juiste toon en geeft zijn gesprekspartners de volle aandacht die ze verdienen. Door zijn improvisatietalent zorgt hij ervoor dat de presentatie nooit stilvalt. Verschillende bedrijven maken reeds jaren gebruik van zijn diensten en schakelen hem in voor drietalige (NL-FR-EN) presentaties en moderaties: KPMG, Pricewaterhouse Coopers, Deloitte, Alphabet, Kom Op Tegen Kanker, Lyreco,… Olivier verstaat de kunst om het publiek vanaf het eerste moment mee te krijgen en de toon te zetten voor een geslaagde dag of avond. Of het nu technisch is of humoristisch of glitter and glamour... hij staat z'n mannetje.
Shows:
 • Olivier SchalbroeckPrijs op aanvraag

Videos
 • Gunther Sturm
  Gunther Sturm

  Vanaf1950 Presentatoren

  CeremonieFeest
 • Joke de Kruijf
  Joke de Kruijf

  Vanaf1995 Presentatoren

  AllroundBlues
 • Hugo Borst
  Hugo Borst

  Vanaf5950 Presentatoren

Olivier Schalbroeck boeken doe je zelf!

Sprekers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Sprekers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Olivier Schalbroeck beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Sprekers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Olivier Schalbroeck liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Olivier Schalbroeck wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Olivier Schalbroeck boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.