Search icon

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
ONCE is een een frisse coverband,. Scheurende orgels en gitaren, funky baslijnen en groovy drumpartijen geleid door twee ervaren frontvrouwen brengen een actueel repertoire. ONCE is te boeken voor een avondvullend programma of een enkele set op feesten en partijen, bruiloften, bedrijfsfeesten en kroegen. Nieuwe top 40 hits in een eigen jasje tot rock en dance classics maken jouw evenement tot een spetterende muzikale avond. Informatie: - 3 x 50 min. - A-set tot 250 pers. (meer personen in overleg).
Shows:
 • OnceVanaf1395
Genres
Dance ClassicsPopRockTop 40

Videos
 • Four Bills and a Ben
  Four Bills and a Ben

  Op aanvraag Coverbands

  Tribute
 • K'BAM! de akoestische rockband
  K'BAM! de akoestische rockband

  Vanaf1795 Coverbands

  BluesCountry
 • Trouble Boys
  Trouble Boys

  Vanaf750 Coverbands

  Fifties / 50`sRock & Roll

Once boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Once beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Once liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Once wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Once boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.