Search icon

One Man Band - Pal van den Hoogen

One Man Band - Pal van den Hoogen

Artiesten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Voor velen is Pal van den Hoogen reeds jaren een bekende naam. Niet voor niets is Pal al jaren een veelgevraagde artiest. Hij weet als geen ander het publiek op enthousiaste wijze te boeien door zijn kenmerkende spel en zijn energieke manier van presenteren. Pal heeft jarenlang muziek gemaakt in een professionele feestband die optrad tijdens grootse evenementen in het land, waaronder optredens voor Van den Ende, Stokvis en Van Praag. Artiesten begeleiden was toen een bijna dagelijkse bezigheid. Het solo-concept "Pal van den Hoogen" is vanaf het moment dat hij er in 2010 mee begon "een groot succes". Voor het publiek is het soms niet te bevatten hoe een muzikant een hele tent op z'n kop kan zetten.. nou ja, hij doet het. Of wilt u het rustig aan hebben, vooral in het begin van het feest, dat kan, maar geeft u Pal de vrije hand, dan wordt het een grandioze happening. U bepaalt zelf hoe u uw feest of evenement wilt laten verlopen. Pal's optredens zijn tot in de puntjes verzorgd, niets wordt aan het toeval overgelaten, zoals terug te vinden is in kleding, belichting en geluidskwaliteit. Een feest is een eenmalige gebeurtenis, dus moet het meteen goed zijn! Uw gasten kunnen rekenen op een zeer gevarieerd repertoire van easy listening tot top-40 of nostalgie uit de jaren '60, '70, '80 of gewoon lekker op de rock-tour.
Shows:
 • One Man Band - Pal van den HoogenVanaf525
Genres
Eighties / 80´sRockSeventies / 70`sSixties / 60`sTop 40

Videos
 • Duncan de Moor
  Duncan de Moor

  Op aanvraag Zangers

  RockTop 40
 • Michel van der Meer
  Michel van der Meer

  Vanaf495 Zangers

  AllroundBlues
 • Kevin Smit
  Kevin Smit

  Vanaf795 Zangers

  CeremonieLevenslied / volks

One Man Band - Pal van den Hoogen boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is One Man Band - Pal van den Hoogen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat One Man Band - Pal van den Hoogen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van One Man Band - Pal van den Hoogen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je One Man Band - Pal van den Hoogen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.