Search icon

Oosters Themafeest

Oosters Themafeest

Acts - clinics and shows
Nederlands
Engels
Duits
Spaans
Beschikbaarheid opvragen

Een compleet verzorgde Oosters feest van buikdanseressen en buiksdans lessen tot muziek met een volledige DJ set! Boek dit Oosters themafeest heel makkelijk en eenvoudig voor elk gelegenheid.


Dit Oosters themafeest bestaat uit:


- Oosterse Ontvangst en presentatie door Sultan en buikdanseres met welkomstcocktail (cocktail verzorgd door de locatie). Zij verwelkomen alle gasten met een Aladdin cocktail in Marrakech, een middeleeuwse stad van drama, mythe en mysterie. Het is een van de drie koningssteden en de huidige residentie van de koning van Marokko. De tijd lijkt te hebben stil gestaan. In het hart van de medina komt de krioelende massa te samen op het wereldberoemde Djemaa el Fna plein. Hier op dit plein, ontstaat elke avond een bonte kermis van eetstalletjes, waarzeggers, dansers, acrobaten en slangen-bezweerders. Welkom in 1001 nacht! (Uiteraard hangt het van u af hoe bont u het gezelschap maakt!)


- Buikdanseres (20 minuten)
Buikdanseres met act. Zij haalt na afloop van haar act wat mensen uit het publiek en leert hen de fijne kneepjes van het vak. De show eindigt met een spectaculaire vuuract.


- Workshop buikdansen (20 minuten). De buikdanseres verzorgt een workshop buikdansen. Een aantal dames krijgt tijdens de workshop een typische buikdansdoek om en de heren een grappig Turks hoedje.


- Muziek
Dj van Los del Sol. Volledige dj set met licht, stroboscoop, rookmachine. Aan het begin van de avond Oosterse loungemuziek in thema, later natuurlijk lekker swingen op top 40, maar ook sixties etc. (Nederlandstalig/Engelstalig etc.). Tevens verzorgt de Dj het geluid van de dansoptredens.


Prijs variaties:
Voor de prijs van € 925,- All in is de bovenstaande inbegrepen.:
Duur themafeest: 4 uur. Verlenging per uur mogelijk voor 175 Euro.


We rekenen verder 0,25 per km. reiskostenvergoeding vanaf Turnhout (retour).

Shows
Oosters Themafeest
Oosters Themafeest

Vanaf1055


Video’s
Foto's
 • Zuid Amerikaans of Indianen themafeest
  Zuid Amerikaans of Indianen themafeest

  Vanaf1250 Event shows

 • De Strik
  De Strik

  Vanaf560 Event shows

 • Gene Travis Bronco Billy
  Gene Travis Bronco Billy

  Vanaf550 Event shows

Oosters Themafeest boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Oosters Themafeest online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Oosters Themafeest net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Event shows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Event shows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Oosters Themafeest beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Event shows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Oosters Themafeest liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Oosters Themafeest wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Oosters Themafeest boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Event shows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.