Over TotalBookings

Je staat aan de vooravond van een schitterende ervaring. Want dat is wat TotalBookings belooft en biedt. Deze belofte maken we waar met een breed overzicht van het entertainment in Nederland. Hierdoor zie je precies welke mogelijkheden er zijn. Maak van jouw feestelijke gelegenheid een groot succes. Dat is wat we kunnen zeggen over TotalBookings. We serveren een gevarieerd aanbod voor grootse en kleine dromen.

Entertainment voor elke gelegenheid

Clubavond of bedrijfsfeest? Verjaardag of bruiloft? Het platform TotalBookings heeft entertainment voor elke gelegenheid. Dus dat komt helemaal goed met jouw sportevenement, feestweek of festival. Verder geldt voor elke gelegenheid dezelfde voordelen:

  • Totaalaanbod van entertainment.
  • Boeken gaat eenvoudig.
  • Tevredenheidsgarantie.

Aanbod entertainment

Van (muziek)acts, clinics & shows tot entertainers en sprekers. Bekijk alle acts en laat je verwonderen door het veelzijdige aanbod. Vervolgens zal je hier zeer bekende artiesten treffen. We hebben ook volop ruimte voor onbekend talent. In ieder geval gaat iedereen voor kwaliteit en delen ze dezelfde passie. Daarbij hebben we het over mensen vermaken, boeien en inspireren. Dit alles met een supergaaf optreden. Dat wil je niet missen.

Entertainment zoeken, vinden en boeken

Bij een verhaal over TotalBookings mag het verlanglijstje niet ontbreken. Via het hartje bij elke act kun je eenvoudig een act aan dit verlanglijstje toevoegen. Vervolgens kun je voor al je favorieten in één keer een offerte opvragen. Handig! Net zo simpel is het om ‘los’ een offerte aan te vragen. Dit kan op elke specifieke pagina van de act binnen dit platform. Entertainment zoeken, vinden en boeken!

Contact

Stuur gerust een mailtje naar info@totalbookings.com, als je contact wenst op te nemen met TotalBookings.

  • Ken je dat? Dat je aan het rondkijken bent op een website en je nergens een telefoonnummer kunt vinden? Daar doen wij gelukkig niet aan mee. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar via 020 244 00 18. Onze klantenservice helpt je graag verder met je vragen rond entertainment.

Meer over TotalBookings

Ons team heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de entertainmentbranche en we weten hierdoor onze klanten snel en correct te bedienen. Wij weten als geen ander de juiste weg te bewandelen in entertainmentland en onderhouden rechtstreekse connecties met managers, artiesten en impresario’s.

Gelegenheid

pijl naar boven totaal boekingenGroot aanbod DJ's, Bands en meer ...