Search icon

Ozai

Ozai

DJ's
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Ozai is een jonge DJ die steeds meer naam is voor zichzelf aan het maken is. Thuis in de Funk & Soul en R&B is Ozai een must-have voor ieder feestje! Ozai is nog jong maar heeft al aardig wat ervaring door zijn meerdere gigs per week! Sinds kleins af aan heeft OZAI (Tarik Berkane, 3 oktober 1991, Soest) een passie voor muziek. Hij luisterde thuis naar funk & soul van zoal George Clinton & Parliament Funkadelic, The Temptations en Marvin Gaye. Toen hij 4 werd kreeg hij zijn eerste walkman.
Hij jatte altijd de muziek van zijn oudere broer en het eerste album wat hij luisterde was van 2Pacalypse Now.
Vanaf toen groeide zijn liefde voor HipHop. Een aantal jaar later ontdekte hij de sound van RnB. Toen realiseerde hij dat hij de rest van zijn leven iets met muziek wilde doen. Hij begon met rappen en schreef teksten over zijn nieuwe sneakers, school en eigenlijk alles wat hem toen in zijn leven bezig hield. Al gauw ontdekte hij dat rappen nog niet voor hem was weggelegd. Op zijn twaalfde ontmoette hij en DJ/ leraar en kon zich ontwikkelen. Hij ontdekte nog veel meer muziek genres zoals UK Garage, Dubstep en Future beats. Hij stelde playlists samen voor de lokale dansschool, tot iemand hem zei dat hij makkelijk DJ kon worden met zijn unieke sound. Op zijn 17e begon hij met leren draaien en vanaf 2014 werd hij echt actief in het nachtleven als DJ. Hij heeft nu gemiddeld 2-3 gigs in de week en hij is klaar om de wereld over te nemen.
Shows
Ozai
Ozai

Vanaf350

Genres
FunkRnBSoul

 • DJ Wef
  DJ Wef

  Op aanvraag R And B DJ's

  HipHopRnB
 • DJ Mark'Oh
  DJ Mark'Oh

  Op aanvraag Hardcore DJ's

  HardcoreNineties / 90`s
 • Puri
  Puri

  Op aanvraag House DJ's

  HouseUrban
Ozai boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Ozai online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Ozai net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

R And B DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

R And B DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Ozai beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

R And B DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Ozai liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Ozai wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Ozai boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

R And B DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.