Search icon

Paashaas deelt uit

Paashaas deelt uit

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze grote paashaas is echt een allemansvriend en snoepkont eerste klas. Ondanks dat deze reuze paashaas de paaseieren moet uitdelen probeert hij ze allemaal zelf te houden. De paashaas zorgt voor een leuke extra twist op uw event!

Paashaas met paaseitjes, mobiel en ludiek!

Wanneer deze grote paashaas binnen wandelt heb je gelijk een grote en lekkere eyecatcher. Deze paashaas heeft namelijk voor iedereen heerlijke paaseitjes (500 stuks) bij zich zodat iedereen heerlijk kan smullen. Maar deze paaseitjes moeten verdient worden, hij wil ze namelijk liever zelf op eten. Krijgt deze reuze paashaas van jou een grote knuffel, high-five of boks? Dan weet jij misschien wel een eitje uit de grote mand te bemachtigen. Maar let op, want deze paashaas is razend snel. Zijn begeleider probeert deze haas in bedwang te houden, maar of dat nou allemaal zo vlekkeloos verloopt. 4 x 40 minuten.
Shows
Paashaas deelt uit
Paashaas deelt uit

Vanaf460


 • Muzikale Paashaas Duo
  Muzikale Paashaas Duo

  Vanaf800 Pasen

 • Paas
  Paas

  Vanaf325 Pasen

 • Angelina Ballerina
  Angelina Ballerina

  Vanaf995 Workshops

Paashaas deelt uit boeken doe je zelf!
Pasen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Pasen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Paashaas deelt uit beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Pasen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Paashaas deelt uit liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Paashaas deelt uit wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Paashaas deelt uit boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Pasen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.