Search icon

PaasPret

PaasPret

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Opwarmen met de leukste liedjes en dansjes voor het paaseieren zoeken.Paaseieren zoeken onder leiding van Wim DeFeestDj (uit te breiden met begeleiding van Francien Couleur). Prijsuitreiking paaseieren zoeken. En natuurlijk na het het paaseieren zoeken meespringen en dansen met de PaasPret Disco Show.
Shows:
 • PaasPretVanaf475

Foto's
 • Clown Snørre Kindershow Muzikale Clown
  Clown Snørre Kindershow Muzikale Clown

  Vanaf475 Clowns

 • Slungels Minicircus
  Slungels Minicircus

  Vanaf595 Clowns

 • Anders met Sander
  Anders met Sander

  Vanaf595 Kindershows

PaasPret boeken doe je zelf!

Pasen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Pasen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is PaasPret beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Pasen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat PaasPret liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van PaasPret wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je PaasPret boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.