Search icon

Paris Hilton look a like

Paris Hilton look a like

Acts - clinics and shows
Engels
Beschikbaarheid opvragen

“Nieuw en exclusief in Nederland: werelds meest gefotografeerde vrouw van nu”. Een mediaspektakel pur sang: PARIS HILTON Lookalike. Ze is geen echte actrice, geen echte zangeres, maar toch staat ze bovenaan elke belangrijke invitatielijst en staat ze nog steeds elke dag volop in de media. We hebben het hier over media-duizendpoot “PARIS HILTON”. Ondertussen heeft ze wel een eigen reallife soap, eigen clubs, een eigen boek en song, een eigen parfumlijn, een eigen kledinglijn en een eigen “champagne” lijn. Waar Paris verschijnt, is altijd veel publiek en veel media aanwezig. Ook u kunt gebruik maken van deze hype rond Paris Hilton, middels onze PARIS Lookalike. Ze is nieuw en exclusief in Nederland. Maar staat al vele jaren op de (internationale) catwalk als model en is alle aandacht ondertussen wel gewend. Ze is flexibel inzetbaar als eyecatcher op bijv. beurzen, openingen of in discotheken en clubs. Tevens voor gastenontvangst, prijsuitreikingen, bij een champagnebar als guest bartender, meet & greet, fotoshootings of als spannende walking act (eventueel met bodyguard). De reacties van de mensen zijn echt overweldigend!
Shows
Paris Hilton look a like
Paris Hilton look a like

Vanaf1495


 • The Blues Brothers
  The Blues Brothers

  Vanaf1695 Imitators

 • Just like George Michael
  Just like George Michael

  Vanaf1295 Imitators

  DanceEighties / 80´s
 • Marilyn Monroe Look a like
  Marilyn Monroe Look a like

  Vanaf216 Imitators

Paris Hilton look a like boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Paris Hilton look a like online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Paris Hilton look a like net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Imitators boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Paris Hilton look a like beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Paris Hilton look a like liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Paris Hilton look a like wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Paris Hilton look a like boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Imitators meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.