Search icon

Parkeerwachters

Parkeerwachters

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze parkeerwachters zullen ervoor zorgen dat uw parkeerplaats er 'geordend' uit komt te zien en niet iedereen overal maar zijn auto neerzet. Reken er hierbij op dat er een goeie dosis humor bij komt kijken en dit duo is onmisbaar op uw event. Altijd maar die ruziënde stellen tijdens het parkeren.. U kent het wel wanneer zij geen plekkie kan vinden, of hij parkeert weer net bij een plas modder.. De parkeerwachters Ron en Patrick laten uw gebeuren al op de parkeerplaats beginnen.. want: Begin goed - Al goed! Ron en Patrick nemen het parkeerbeleid streng voor hun rekening. Ze wijzen en helpen iedereen tot een goede parkeer plek. Hun Rotterdamse accent maakt de 1e melodie op een melodieus feestje, beurs of event en brengt een einde aan al die ruzies!

Waarvoor inzetbaar

Deze typetjes zijn uitsluitend inzetbaar op het parkeerterrein. Zij zorgen ervoor dat het parkeerterrein geordend blijft, dat er netjes geparkeerd wordt en dat mensen op doldwaze wijze hun soms zware doch lange reis vergeten en met een goed humeur naar de feest locatie worden begeleidt.
Shows
Parkeerwachters
Parkeerwachters

Vanaf700


 • Larie en Arie
  Larie en Arie

  Vanaf500 Animatie acts

 • Kraijenhof
  Kraijenhof

  Vanaf500 Animatie acts

 • Gré Parelmoer
  Gré Parelmoer

  Op aanvraag Animatie acts

  CarnavalFeest
Parkeerwachters boeken doe je zelf!
Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Parkeerwachters beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Parkeerwachters liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Parkeerwachters wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Parkeerwachters boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.