Search icon

Party & Co, Alles in Twee

Party & Co, Alles in Twee

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Dit is inclusief geluid tot 200 personen, witte minivleugel, licht en een backdrop. Maar when the lady sings, gaat het helemaal los met deze coverband. Petra zet de zaal op haar kop met nummers van onder andere Anouk, Aretha Franklin, Trijntje Oosterhuis, Alicia Keys en Tina Turner. Geweldige live muziek van Nederlandse bodem, maar ook vanuit het buitenland. Bovendien nog extra aandacht voor de vakmanschap van Petra: ooit stond zij in de finale van de Sound Mix Show.

Coverband, feestband en bruiloftband

Party & Co is dé coverband van Nederland voor live muziek. Muzikaal talent wordt gecombineerd met passie, inzet en een dijk aan ervaring. Maar deze live band is ook uw feestband en bruiloftband. Party & Co maakt van iedere party een fantastisch feest voor jong en oud. Maar deze coverband gaat voor u ook op de chique tour. Met Petra in een mooie galajurk en Paul in een tuxedo zorgen zij voor een geweldige sfeer. Samen rond de pianovleugel met een aangepast repertoire. Letterlijk stemmig en als het nodig is, beheerst op de achtergrond.
Shows
Party & Co, Alles in Twee
Party & Co, Alles in Twee

Vanaf985

Genres
Pop

Videos
 • Djeff
  Djeff

  Vanaf1795 Coverbands

  AllroundDance
 • Hermes House Band
  Hermes House Band

  Op aanvraag Coverbands

  BluesDance
 • The Acoustics
  The Acoustics

  Op aanvraag Coverbands

  AchtergrondmuziekAllround
Party & Co, Alles in Twee boeken doe je zelf!
Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Party & Co, Alles in Twee beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Party & Co, Alles in Twee liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Party & Co, Alles in Twee wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Party & Co, Alles in Twee boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.