Search icon

Partyband Groove United

Partyband Groove United

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze partyband, coverband, feestband Groove United dus, is een 9 persoons formatie. Groove United speelt een divers repertoire met voornamelijk nummers uit de jaren 70′ 80′ 90′ en de zero’s. Het repertoire bestaat uit covers en medleys in rock, soul en disco, van onder andere Abba, Robbie Williams, Joe Cocker, Stevie Wonder, de Dijk, Fleetwood Mac, Michael Jackson, the Police, Rolling Stones, Grease, Tina Turner en André Hazes. Er is buiten het feit dat u veel kunt horen ook veel te zien want stilstaan is er niet bij op het podium met deze enthousiaste en professionele muzikanten. De band staat dan ook garant voor een show die zowel muzikaal als showtechnisch staat als een huis. Groove United behoort tot de top-coverbands van Nederland. Er wordt louter muziek gespeeld waarmee de dansvloer vol komt…en vol blijft! De feestband Groove United bestaat uit enthousiaste muzikanten, die allen hun sporen hebben verdiend in diverse semi-professionele bands. Een brede zangsectie van 2 zangeressen en 1 zanger, een kopersectie met saxofoon en trompet en een solide basis van toetsen, drum, gitaar en bas staan garant voor een bruisend optreden voor, horeca, huwelijksfeesten, promotiefeesten, bedrijfsfeesten en festivals! Tijdens de pauzes zorgen zij ook voor pauzemuziek, die er helemaal op is gericht om de juiste sfeer vast te houden. Met deze feestband zit je dan ook zeker goed.
Shows
Partyband Groove United
Partyband Groove United

Vanaf925

Genres
DiscoEighties / 80´sNineties / 90`sRockSeventies / 70`sSoulZeroes / oo`s

Videos
 • Glamourama
  Glamourama

  Vanaf3500 Coverbands

  AllroundDance
 • Plork & de Aannemers
  Plork & de Aannemers

  Vanaf2395 Coverbands

  AllroundFeest
 • De Hollandse Leeuw
  De Hollandse Leeuw

  Vanaf1745 Coverbands

  AllroundDance Classics
Partyband Groove United boeken doe je zelf!
Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Partyband Groove United beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Partyband Groove United liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Partyband Groove United wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Partyband Groove United boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.