Search icon

Partycrashers Leen & Lenie

Partycrashers Leen & Lenie

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Ze lopen als ‘beroeps partycrashers’ menig feestje af en begroeten daarbij uiteraard iedereen die dat toestaat. Leen en Lenie kennen ze eigenlijk bijna iedereen, althans ze zijn er erg goed in! Voortdurend vragen anderen zich af of ze er nu wel of niet bij horen. Maar elke keer ontglippen ze al te stevig verhoor. Het is ook eigenlijk niet erg dat ze er zijn. Ze zijn vermakelijk en door onze conversatie prettig onderhoudend en afgezien van dat ze af en toe wat te eten of drinken nemen (en het soms in onze tas stoppen) doen ze verder niemand kwaad. De act “Leen en Lenie van der Slee” is opvallend onopvallend. Ze duiken op en verdwijnen weer even gemakkelijk. Ze intrigeren en vermaken, lokken verbale, maar vooral non-verbale reacties uit en zijn een lust voor de lach als het gaat om wat hoort en vooral niet hoort. Etiquette en vermaak van de bovenste plank! Prettig bijeffect is dat ze borrelen en netwerken veel energie geven en ook zij zullen ervoor zorgen dat er veel mensen betrokken zullen raken bij uw borrel!
Shows
Partycrashers Leen & Lenie
Partycrashers Leen & Lenie

Prijs op aanvraag


 • Paashazen Steltlopers
  Paashazen Steltlopers

  Vanaf550 Animatie acts

 • Kaatje & Keetje
  Kaatje & Keetje

  Vanaf850 Animatie acts

 • Klokken act
  Klokken act

  Vanaf1095 Animatie acts

Partycrashers Leen & Lenie boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Partycrashers Leen & Lenie online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Partycrashers Leen & Lenie net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Partycrashers Leen & Lenie beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Partycrashers Leen & Lenie liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Partycrashers Leen & Lenie wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Partycrashers Leen & Lenie boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.