Search icon

PartyFUX

PartyFUX

Artiesten
Nederlands
Engels
Duits
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
PartyFUX voor uw Schlager event! Maak samen met hen een goede Reset. De schlager sensatie ten top! 2 rasmuzikanten, een wervelwind op uw podium! Alles begon met Reset, de schlagerhit. Nu produceren de dames van PartyFUX Fenn en Gabi eveneens voor anderen. Gabi (journaliste-gitariste) Fenn toetseniste/zangeres met haar rode mini vleugel vol muziek! (musicus-producent-management) weten wat feest betekent. Is jouw podium/feest groot genoeg voor dit dames duo, dan boek direct und Schlager dir einen!
Shows:
 • PartyFUX-Schlager dir eienenPrijs op aanvraag
Genres
Apres-skiCarnavalFeestFoutOktoberfestPolkaPopRockTop 40

Videos
Foto's
 • 5ive
  5ive

  Op aanvraag Zanggroepen

  FoutNineties / 90`s
 • Las Ketchup
  Las Ketchup

  Op aanvraag Zanggroepen

  LatinPop
 • DJ Bompa & de Mens
  DJ Bompa & de Mens

  Vanaf695 Zanggroepen

  Apres-skiCarnaval

PartyFUX boeken doe je zelf!

Zanggroepen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zanggroepen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is PartyFUX beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zanggroepen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat PartyFUX liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van PartyFUX wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je PartyFUX boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.