Search icon

PartyRockers

PartyRockers

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
PartyRockers is een populaire, moderne feestband, bestaande uit vijf enthousiaste, ervaren professionele muzikanten. Met onuitputtelijke energie, op een professioneel niveau en 100% live knallen de guilty pleasures in hoog tempo uit de speakers. Het enorme repertoire is constant in beweging en bevat de beste hit songs van toen en de heetste hits van nu. Feesttenten, festivals, dorpsfeesten, kermissen, carnaval, café’s, kleine & grote zalen, bedrijfsfeesten maar ook zeker op privé feesten / huwelijksfeesten kom je de band tegen. De bandleden crossen met veel plezier door het hele land om er elke keer weer samen met het publiek een gigantisch knalfeest van te maken. PartyRockers werkt samen met vaste professionele technici die de licht -en geluidsshow tot in de puntjes verzorgen. Laten andere bands maar zeggen dat zij de beste coverband van Nederland zijn. Wij pretenderen zeker niet de beste te zijn, maar wij weten wel hoe je een feest moet maken … tegen een zeer vriendelijke prijs.
Shows:
 • PartyRockersVanaf1395
Genres
AllroundFeest

Videos
 • SUITZ
  SUITZ

  Vanaf550 Coverbands

  AllroundDance Classics
 • The Heinoos
  The Heinoos

  Vanaf4995 Coverbands

  AllroundEighties / 80´s
 • Anderkovver
  Anderkovver

  Vanaf2450 Coverbands

  AllroundTop 40

PartyRockers boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is PartyRockers beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat PartyRockers liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van PartyRockers wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je PartyRockers boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.