Search icon

Patricia van Haastrecht

Patricia van Haastrecht

Artiesten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Patricia is in 2010 afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Zij volgde lessen bij o.a. Frank Sanders, Karin Bloemen, Tetske van Ossewaarde, Steven Moonen en Wil van der Meer. Zij volgde lessen & workshops in spel (o.a. Jeroen Krabbé, Frederik de Groot en Lieneke le Roux) en masterclasses van o.a. Arjan Ederveen, Frans Mulder en Inge Ipenburg (cameratechniek). In 2015 behaalde zij de opleiding Complete Vocal Technique (CVT) intensive course in Kopenhagen.

Theater

Patricia speelde de afgelopen jaren diverse rollen in verschillende theatervoorstellingen waaronder Peter Pan (2016/17 bijrol Mrs Darling), Vals (2016/17 hoofdrol Abby), Ordinary Days( 2015/16), Een Zaanse Kerst (2014) en Ode aan Wilmink & Bannink ( 2014 onder regie van Fred Florusse). Daarnaast was zij te horen in de RTL Events productie Pandora en Toon, Liedjesman, theatervoorstelling van Maurice Hermans met de liedjes van Toon Hermans (tot en met 10 december 2017). Ook was Patricia te zien in de All You Need Is Love Kerst uitzending van 2017.

Prijzen

2017: Musicalworld nominatie voor doorbraak. 2010: Winnares Jos Brink Genesius Penning (uit handen van Simone Kleinsma).

TV/Film

Als (stem)actrice is Patricia te horen en te zien in verschillende commercials (o.a. ANWB, Verkade).

Solo

Na het afronden van haar opleiding in Kopenhagen geeft Patricia haar eerste soloconcert waarbij ze haar veelzijdigheid laat zien en horen, van musical (Defying Grafity uit Wicked) tot klassiek. En van pop classics van Queen (Somebody to love) tot Celine Dion & Barbra Streisand (Tell Him) naar het door haar zelfgeschreven stuk ‘I’m here’.

The Voice Of Holland

Patricia deed in 2018 mee aan The Voice Of Holland. Haar blind audition-nummer ‘Rise Up’ is inmiddels bijna 3 miljoen keer bekeken op YouTube. Ze wist de finale van de talentenjacht te behalen.
Shows
Patricia van Haastrecht
Patricia van Haastrecht

Prijs op aanvraag

Genres
KlassiekMusicalsPop

Videos
 • Davina Michelle
  Davina Michelle

  Op aanvraag Zangeressen

  PopSoul
 • Tjindjara
  Tjindjara

  Vanaf1975 Zangeressen

  AllroundDance
 • Annet Dellegno
  Annet Dellegno

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundDance
Patricia van Haastrecht boeken doe je zelf!
Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Patricia van Haastrecht beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Patricia van Haastrecht liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Patricia van Haastrecht wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Patricia van Haastrecht boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.