Search icon

Paul Fagel

Paul Fagel

Koks and Chefs
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Paul Fagel is een telg uit de beroemde Fagel familie. Voorbestemd om cuisinier te worden. Hij vertrok op zijn achttiende naar Frankrijk om daar de fijne kneepjes van de Franse haute cuisine in het algemeen en de Provençaalse keuken in het bijzonder te leren. Paul Fagel introduceerde met succes de Franse keuken in Nederland. Eerst met zijn restaurant ‘Duurstede’ en nu in Paul Fagel Arsenaal Restaurants in Naarden. Paul Fagel staat bekend om zijn prikkelende oneliners. Zijn liefde voor het vak en zijn werklust lijken oneindig en complimenten bekoren hem maar even. Er zijn immers altijd nieuwe smaken, gerechten en combinaties te ontdekken. ‘De bloemen liggen bij de finish’, klinkt het dan ook regelmatig vanuit zijn mond.
Shows
Paul Fagel
Paul Fagel

Prijs op aanvraag


Videos
 • Birgit Flüg
  Birgit Flüg

  Vanaf495 Koks and Chefs

 • Piepers & Rund Foodtruck
  Piepers & Rund Foodtruck

  Vanaf750 Foodtrucks

 • Pofferdikkie - Poffertjes foodtruck
  Pofferdikkie - Poffertjes foodtruck

  Vanaf400 Foodtrucks

Paul Fagel boeken doe je zelf!
Koks and Chefs boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Koks and Chefs direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Paul Fagel beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Koks and Chefs boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Paul Fagel liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Paul Fagel wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Paul Fagel boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Koks and Chefs meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.