Search icon

Paulus Paashaas en Tienus Tuinman

Paulus Paashaas en Tienus Tuinman

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Ontmoet Paulus en Tienus, het levendige Paasduo! Laat uw publiek lachend de paasdagen ingaan. Een lente of paas-uitdeelactie met twee bijzondere characters met een bijzonder hoge aaibaarheidsfactor. Iedereen wordt door hen voorzien van een jonge lentebloem en een knuffel. Zodra het voorjaar wordt helpt de zon de bloemen uit de knoppen. Het wordt tijd dat tuintjes weer een opbeurend aanzien krijgen. In het voorjaar of met Pasen zijn Paulus en Tienus er op uit om hun steentje hieraan bij te dragen. Met deze vrolijke actie haalt u niet alleen opvallend seizoensanimatie naar uw winkelgebied. U kunt met deze actie tevens laten blijken hoe zeer u uw relaties of winkelend publiek waardeert. Dit bijzondere duo zorgt voor een onuitwisbare glimlach op het gezicht van uw bezoekers en bovendien ontvangen uw gasten een gezellig voorjaars presentje: een compacte bloempot met een ongeboren Krokus of Narcis. Met liefde en zorg ontpopt deze zich tot een prachtige lentebloem. Daar knapt een mens van op! Vrolijk Pasen! Paulus en Tienus vormen een uitstekend stel om uw paasevenement een extra vleugje vrolijkheid te geven. Deze act is inclusief 250 voorjaars presentjes en 2 acteurs. De aanwezigheid van Paulus Paashaas en Tienus Tuinman is per dagdeel tot 4 x 45 minuten.
Shows
Paulus Paashaas en Tienus Tuinman
Paulus Paashaas en Tienus Tuinman

Vanaf695


 • PaasPret
  PaasPret

  Vanaf475 Pasen

 • Kuikenrace
  Kuikenrace

  Vanaf595 Pasen

 • De Kinderband
  De Kinderband

  Vanaf895 Muziekacts

  Allround
Paulus Paashaas en Tienus Tuinman boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Paulus Paashaas en Tienus Tuinman online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Paulus Paashaas en Tienus Tuinman net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Pasen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Pasen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Paulus Paashaas en Tienus Tuinman beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Pasen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Paulus Paashaas en Tienus Tuinman liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Paulus Paashaas en Tienus Tuinman wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Paulus Paashaas en Tienus Tuinman boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Pasen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.