Search icon

Peekatyou

Peekatyou

DJ's
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Peekatyou zorgt voor een geweldige dj set op jouw party. Naast het DJ'en produceert hij ook tracks waardoor hij de ins en outs van het vak beheerst. In de studio is waar je Peekatyou 90% van de tijd zal vinden. Hij is daar eindeloos aan het werk aan nieuwe producties waarmee hij het publiek opnieuw kan inspireren, verassen en entertainen. Op 15-jarige leeftijd maakte Peekatyou zijn debuut in de EDM-wereld op onlinemuziek platform SoundCloud. Met inspiraties zoals Martin Garrix in zijn achterhoofd streeft hij naar het maken van een originele en rijke sound die terug te vinden is in al zijn tracks. Op gebied van performance doet Peekatyou zichzelf ook nergens aan te kort. Met zijn vele eigen producties, mijlpalen op SoundCloud en eerdere gigs heeft hij zijn dj-carrière volledig kunnen opstarten wat hedendaags al heeft geresulteerd in residenties en veel terugkomende boekingen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan Peekatyou's eerste officiële EP waar je vernieuwende tracks in zult terug horen.
Be aware!
Shows
Peekatyou
Peekatyou

Vanaf325

Genres
Dance

Videos
 • De Lievelings DJ's van je Zusje
  De Lievelings DJ's van je Zusje

  Op aanvraag Dance DJ's

  DanceTechno
 • Giocatori
  Giocatori

  Op aanvraag Dance DJ's

  DanceElektro
 • Joe Bailar - DJ met trompet
  Joe Bailar - DJ met trompet

  Vanaf300 Allround DJ's

  BluesHouse
Peekatyou boeken doe je zelf!
Dance DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dance DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Peekatyou beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dance DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Peekatyou liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Peekatyou wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Peekatyou boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Dance DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.