Search icon

Peggy Mays

Peggy Mays

Artiesten
Nederlands
Engels
Duits
Spaans
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen

Peggy Mays is een zangeres in hart en nieren. Geboren en getogen in Nijmegen, Zij is al vanaf een jonge leeftijd aan het optreden.
Peggy is allround geschoold, waardoor ze meerdere diversen acts en optredens kan aanbieden.
Bijvoorbeeld het levenslied in een bruine kroeg, Duitse Schlagers voor het Oktoberfest maar ook lekkere uptempo muziek van toen en nu. 100% feestgarantie!
Uiteraard is een combinatie ook mogelijk.

Enthousiast geworden?

Shows
Peggy Mays
Peggy Mays

Vanaf825

Genres
Levenslied / volksApres-skiCountryFeestAllround

Foto's
 • Warm Winterfeest | Zingende Elfjes
  Warm Winterfeest | Zingende Elfjes

  Vanaf350 Zangeressen

  Kerst
 • Eyelar Mirzazadeh
  Eyelar Mirzazadeh

  Vanaf1495 Zangeressen

  DancePop
 • Ruby Prophet
  Ruby Prophet

  Vanaf650 Zangeressen

  DanceHipHop
Peggy Mays boeken doe je zelf!
Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Peggy Mays beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Peggy Mays liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Peggy Mays wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Peggy Mays boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.