Search icon

Percussionist George Brown

Percussionist George Brown

Muzikanten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Percussionist: konga's timbala's, bongo's, kleine percussie instrumenten optredens met DJ's/bands als ook op scholen en bedrijven voor workshops. Als ervaren percussionist heb ik met diverse bekende DJ's en bekende bands opgetreden in clubs als: Paradiso / Panama/  Vakzuid / Melkweg / festivals en clubs in heel Nederland en in Buitenland: Ibiza en Curaçao.
Voor Bruiloften, feesten en partijen.
Shows
Percussionist George Brown
Percussionist George Brown

Vanaf475


Videos
 • B. on Drums
  B. on Drums

  Op aanvraag Drummers

 • Koen van den Broek JCC (percussie)
  Koen van den Broek JCC (percussie)

  Vanaf350 Drummers

  DanceHouse
 • Drummer Mr Rejaibi
  Drummer Mr Rejaibi

  Vanaf450 Drummers

  FunkLatin
Percussionist George Brown boeken doe je zelf!
Drummers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Drummers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Percussionist George Brown beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Drummers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Percussionist George Brown liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Percussionist George Brown wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Percussionist George Brown boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Drummers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.