Search icon

Personeelsrevue

Personeelsrevue

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

U overweegt uw gasten een onvergetelijke activiteit aan te bieden waarbij de begrippen ludiek, originaliteit, teambuilding en spektakel belangrijk zijn? De ‘Personeelsrevue’ is hiervoor de aangewezen act! Met uw gasten en/of personeel wordt een theaterprogramma geproduceerd. Het programma kan bestaan uit verschillende vormen van theater zoals: musical, ballet, cabaret en een van de meest populaire vormen op dit moment: stand- up comedy. Na een aantal functionele workshops op het gebied van zang, dans, goochelen, acrobatiek, conferences en presentatietechnieken, gaan de deelnemers in groepjes aan de slag om hun acts uit te werken. Uiteraard wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van aanwezig talent. Daarnaast worden een aantal ondersteunende groepen geformeerd (kleding, grime, rekwisieten en decors, geluid en licht, fotografie, regie, productie en uiteraard catering). Het hele project wordt ondersteund door een aantal professionals uit de betreffende disciplines. Het resultaat van het project is een personeelsrevue die voor publiek wordt uitgevoerd. De gage is geheel afhankelijk van de invulling van het programma en wordt in overleg bepaald.
Shows
Personeelsrevue
Personeelsrevue

Prijs op aanvraag


 • Ballooning Workshop
  Ballooning Workshop

  Vanaf400 Workshops

 • Workshop Steeldrum
  Workshop Steeldrum

  Vanaf150 Workshops

 • Pata Negra Flamenco danseressen
  Pata Negra Flamenco danseressen

  Vanaf525 Workshops

Personeelsrevue boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Personeelsrevue online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Personeelsrevue net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Workshops boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Workshops direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Personeelsrevue beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Workshops boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Personeelsrevue liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Personeelsrevue wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Personeelsrevue boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Workshops meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.