Search icon

Peter Eggink - Table-Magic

Peter Eggink - Table-Magic

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Humor & Magie bij uw gasten aan de tafel - DE "Icebreaker" van uw evenement!
Peter – zoon van een bakkersfamilie uit Zelhem- kreeg zijn eerste goocheldoos toen hij vier jaar was. Dat was niet voor niets, want als kind beleefde hij al enorm veel plezier aan het entertainen van andere mensen. Het eerste publiek was zijn familie, de tafel in de woonkamer zijn eerste podium. De jonge Peter had nooit twijfels over zijn toekomst. Hij moest en zou goochelaar worden. En dat werd ie ook. Onlangs won hij de "Oscar" onder de internationale goochelprijzen: de prestigieuze "Merlin Award", uitgegeven door the International Magicians Society. Daarmee werd zijn naam toegevoegd aan een lijst met beroemde en illustere eerdere winnaars, zoals David Copperfield, Siegfried & Roy en Criss Angel. Bijzonder, want het is de eerste keer dat een bedenker van trucs deze prijs krijgt. En dan waren het ook nog eens zijn collega-goochelaars die hem deze prijs toekenden. Peter kreeg de award voor zijn gehele oeuvre: 15 jaar van innovatieve bijdragen aan de goochelaarswereld. Peter geeft regelmatig lezingen over de hele wereld, speciaal voor goochelaars. Hij legt zijn toehoorders uit dat goochelen veel meer is dan "trucjes doen". Goochelen is wat hem betreft entertainen, met inbreng van de eigen persoonlijkheid. Dat laat hij ook zelf nog regelmatig zien tijdens zijn optredens op bedrijfsevenementen. "Goochelen is pure psychologie, waarbij mensenkennis en het herkennen van patronen erg belangrijk zijn. Natuurlijk moet je de trucs beheersen en is vingervlugheid handig. Maar het allerbelangrijkste is toch het omgaan met mensen. Ik hou er persoonlijk niet van om mensen voor paal te zetten en ze dom over te laten komen. Ik wil ze juist graag met positieve energie weg laten gaan en dat doe ik door mezelf te laten zien. Ik wil onderdeel van het publiek zijn. It's all about personality en de zogenaamde 'likeability factor'. Dit is wie ik ben en ik wil graag dat mensen mij kiezen om mij, niet alleen om mijn trucs."
Shows
Peter Eggink - Table-Magic
Peter Eggink - Table-Magic

Vanaf775


Video’s
 • Mentalist Paul Weiss
  Mentalist Paul Weiss

  Op aanvraag Illusionisten

 • Labyrinth - De Magische Familieshow
  Labyrinth - De Magische Familieshow

  Vanaf300 Illusionisten

 • Henry de Straat Goochelaar
  Henry de Straat Goochelaar

  Vanaf300 Illusionisten

Peter Eggink - Table-Magic boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Peter Eggink - Table-Magic online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Peter Eggink - Table-Magic net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Illusionisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Peter Eggink - Table-Magic beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Peter Eggink - Table-Magic liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Peter Eggink - Table-Magic wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Peter Eggink - Table-Magic boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Illusionisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.