Search icon

Peter Faber (accordeonist-zanger-troubadour)

Peter Faber (accordeonist-zanger-troubadour)

Muzikanten
Nederlands
Engels
Duits
Spaans
Overig
Beschikbaarheid opvragen

Troubadour Peter kan in bijna alle omstandigheden uit de voeten. Akoestisch zingend en spelend beweegt hij zich door het publiek. Nu eens klinkt op de achtergrond een Franse musette, dan weer eist een spontane serenade aan de voeten van een lokale schone de aandacht op. Dreigen de emoties uit de hand te lopen bij een hartverscheurend levenslied, dan is er al weer een vrolijke meezinger ingezet. Op een sjieke receptie of in een Amsterdamse kroeg, of er nou in zijn moerstaal of Engels, Frans, Duits of Spaans gesproken wordt. Aan u de keus: zowel vooraf als tijdens het optreden kunt u uw voorkeur kenbaar maken. Calypso’s, zeemansliedjes, cumbia’s, smartlappen, chansons, cabaretliedjes, meezingers, tango’s, klassieke melodieën, folkmuziek, kinderliedjes, musette’s, tex-mex, levensliederen, sixties muziek, u kunt het zo gek niet verzinnen of het zit in het repertoire. Het liefst akoestisch tussen de gasten, maar eventueel ook versterkt vanaf een podium. En verzint u het wél zo gek, dan mag u het altijd even voorzingen. Accordeonist Wat u ook voor maritieme plannen heeft, het feestgedruis neemt hand over hand toe wanneer uw Accordeonist-ter-Zee Peter Faber u meeneemt op een muzikale wereldreis langs al die plekken die zeelui trekken: van zwoele Caribische stranden naar de louche zeemanscafés op Katendrecht, door ongure Rotterdamse havenbuurten naar de diepblauwe baaien van de Stille Oceaan, over woeste zeeën én weer terug. Een Accordeonist-ter-Zee Eerste Klasse kan in bijna alle omstandigheden uit de voeten. Terwijl de wind langs de masten giert, beweegt hij zich akoestisch zingend en spelend door het publiek. Wanneer de verzengende zon de zeilen bleekt klinkt een ouderwetse shanty, slaat het zoute water over het dek dan steekt de avontuurlijke zeeman in hem de kop op en bezingt hij zijn veroveringen in alle havens van de wereld. Presentator Peter Faber zingt niet alleen, hij presenteert ook. Van ceremoniemeester op uw bruiloft tot spreekstalmeester op uw bedrijfsevenement, Peter Faber wil het, kan het en doet het. Al dan niet in combinatie met een muzikaal optreden of intermezzo verzorgt Peter op vlotte, heldere en aanstekelijke wijze aan- en afkondigingen, mededelingen en wat er verder nodig is om uw evenement vlotjes te laten verlopen. Als presentator is hij de smeerolie tussen uw sprekers en/of activiteiten, als gespreksleider kan hij eveneens een inhoudelijke bijdrage leveren. Peter is vloeiend in het Engels, maar schroomt ook niet een aankondiging in het Spaans, Frans of Duits te doen. En nog verstaanbaar ook!
Shows
Peter Faber (accordeonist-zanger-troubadour)
Peter Faber (accordeonist-zanger-troubadour)

Vanaf395

Genres
AllroundCeremonieLevenslied / volksTop 40

Video’s
 • Gertie Bruin - Accordeon
  Gertie Bruin - Accordeon

  Vanaf275 Accordeonisten

  Klassiek
 • The ForEverly Brothers
  The ForEverly Brothers

  Vanaf1650 Gitaristen

  CountryPop
 • Violiste Giedrė Mundinaitė-Leenhouwers
  Violiste Giedrė Mundinaitė-Leenhouwers

  Vanaf350 Violisten

  Klassiek
Peter Faber (accordeonist-zanger-troubadour) boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Peter Faber (accordeonist-zanger-troubadour) online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Peter Faber (accordeonist-zanger-troubadour) net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Accordeonisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Accordeonisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Peter Faber (accordeonist-zanger-troubadour) beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Accordeonisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Peter Faber (accordeonist-zanger-troubadour) liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Peter Faber (accordeonist-zanger-troubadour) wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Peter Faber (accordeonist-zanger-troubadour) boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Accordeonisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.