Search icon

Peter Pan & Kapt. Haak

Peter Pan & Kapt. Haak

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Peter Pan & Kapt. Haak zorgen ervoor dat uw kinderen helemaal opgaan in hun wonderwereld waarin niets te gek. Zij zullen ervoor zorgen dat uw kinderen een geweldige ervaring rijker worden. Haal de sprookjes naar u toe! Beleef de wereld van Peter Pan en Kapitein Haak op uw evenement! Kijk hoe Kapitein Haak blijft jagen en zoeken naar Peter Pan. Beleef hoe de kinderen Pan gaan helpen om Haak tegen te houden. Wilt u echt Sprookjesentertainment op uw feest? Echter als deze act kan het bijna niet. Peter Pan doet allemaal atletische trucs om de hele grote Kapitein Haak van het lijf te houden. Details: Om dit sprookje levensecht te maken wordt voor Peter Pan een Freerunner ingehuurd en voor Kapitein Haak een steltenloper Peter Pan ‘Never Grow Up’
Shows
Peter Pan & Kapt. Haak
Peter Pan & Kapt. Haak

Vanaf595


 • Lilaland
  Lilaland

  Vanaf995 Bekend van radio and tv

 • Fabiënne Bergmans
  Fabiënne Bergmans

  Vanaf2475 Bekend van radio and tv

  AllroundPop
 • Anna & Senna
  Anna & Senna

  Op aanvraag Bekend van radio and tv

  Pop
Peter Pan & Kapt. Haak boeken doe je zelf!
Bekend van radio and tv boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Bekend van radio and tv direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Peter Pan & Kapt. Haak beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Bekend van radio and tv boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Peter Pan & Kapt. Haak liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Peter Pan & Kapt. Haak wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Peter Pan & Kapt. Haak boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Bekend van radio and tv meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.