Search icon

Peter Stand-up Magic

Peter Stand-up Magic

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Peter is als kind al begonnen met zijn goochelkunsten en is uitgegroeid tot een van Nederlands beste goochelaars. Hij heeft zelf opgetreden voor onze koning! Peter is een garantie op succes en een onvergetelijke ervaring! In Peter's plenaire act worden Magie en Humor op een unieke wijze met elkaar gecombineerd. Een interactieve 25-minuten durende act waarbij peter op onnavolgbare wijze zijn publiek weet te boeien. Met verbazing én een lach op het gezicht zullen uw gasten een aantal illusies rijker terugwaarts keren naar huis! De Stand-up act is ook uitstekend te combineren met Table-Magic, als opening of afsluiting van uw evenement.
Shows:
 • Peter Stand-up MagicVanaf1650

Videos
 • Martijn Martell - Table Magic
  Martijn Martell - Table Magic

  Vanaf525 Illusionisten

 • Winfried Master Illustionist
  Winfried Master Illustionist

  Op aanvraag Illusionisten

 • Goochelaar Dion - Table Magic
  Goochelaar Dion - Table Magic

  Vanaf445 Illusionisten

Peter Stand-up Magic boeken doe je zelf!

Illusionisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Peter Stand-up Magic beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Peter Stand-up Magic liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Peter Stand-up Magic wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Peter Stand-up Magic boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.