Search icon

Piano Party

Piano Party

Bands
Nederlands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De PianoParty bestaat uit 3 super muzikanten (2 pianisten en 1 drummer) die jarenlang hebben gewerkt in de bekendste pianobars van Nederland. Dat zegt natuurlijk wel iets over de kwaliteit. Deze entertainers zijn hun eigen weg ingeslagen en dat betekent dat ze tegen een zeer scherpe prijs een complete show kunnen aanbieden. Niet op de bekende knalrode, maar op hagelwitte piano's en drumstel. De PianoParty werkt met een vast team van pianisten zodat de kwaliteit wordt gegarandeerd en de show altijd uniek en bijzonder is. Het publiek bepaalt immers welke nummers er gespeeld worden. Iedereen mag zijn of haar favoriete nummer aanvragen. Boek PianoParty voor een avondvullend evenement of privé-feest. Vraag jouw favoriete nummer aan bij de PianoParty en maak die heupen los! Speeltijd: - 3 x 60 min. binnen 4 uur Inbegrepen techniek: - A-set + lichtshow Stuur gerust een aanvraag en vraag naar de mogelijkheden.
Shows:
 • PianoParty LIGHTVanaf2550
 • PianoParty DUELLINGVanaf3495
 • PianoParty EXTRAVanaf3945
Genres
AllroundFeestFunkNineties / 90`sPopSoulTop 40Dance

Videos
Foto's
 • Crazy Pianos On Tour
  Crazy Pianos On Tour

  Vanaf9975 Pianoshows

  Allround
 • Roept u Jan maar
  Roept u Jan maar

  Vanaf2850 Pianoshows

  AllroundFeest
 • Wild Pianos
  Wild Pianos

  Vanaf1650 Pianoshows

  Dance ClassicsFeest

Piano Party boeken doe je zelf!

Pianoshows zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Pianoshows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Piano Party beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Pianoshows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Piano Party liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Piano Party wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Piano Party boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.