Search icon

Pieten Fabriek

Pieten Fabriek

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De Pieten van de PietenFabriek werken elke dag heel hard om alles af te krijgen. Elke dag verlanglijstjes ordenen, speelgoed sorteren en Pepernoten maken. Daarom willen de Pieten wel eens een feestje! Maar door al dat geregel voor het feestje vergeten de Pieten al het werk in de PietenFabriek. Herrie de PietenFabriek baas is niet blij, zou het Sinterklaas feest nog wel doorgaan?! Wie zou er willen helpen in de PietenFabriek met het sorteren van de pakjes in het magazijn, marsepein voorbeelden maken in de bakkerij en verlanglijstjes ordenen in de postkamer? Want alleen met hulp kunnen we gaan feesten.
Shows:
 • Pieten FabriekPrijs op aanvraag

Foto's
 • Tovermeester Lars
  Tovermeester Lars

  Vanaf595 Sinterklaas

 • Alain’s Knotsgekke Spelshow
  Alain’s Knotsgekke Spelshow

  Vanaf850 Sinterklaas

 • Mermaid Crystal
  Mermaid Crystal

  Vanaf800 Karakters / meet & greet

Pieten Fabriek boeken doe je zelf!

Sinterklaas zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Sinterklaas direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Pieten Fabriek beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Sinterklaas boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Pieten Fabriek liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Pieten Fabriek wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Pieten Fabriek boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.