Search icon

Pieter Jouke

Pieter Jouke

Dagvoorzitters
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Heeft u een dagvoorzitter voor een congres nodig of een presentator die uw evenement of congres aan elkaar praat? Cabaretier Pieter Jouke denkt sneller dan zijn eigen hersencellen en levert naast zijn dagvoorzitterschap ook uniek maatwerkcabaret! Zo opende Pieter Jouke (Kampen 1973) regelmatig De Pensioendriedaagse voor het ministerie van financiën, werkte hij voor ‘Werkwaardig’, was hij dagvoorzitter voor de stichting Benelux Evenementen en is hij veelvuldig aan de slag op congressen en evenementen. Variërend van dagvoorzitter tot afsluitende cabaret-act. Jouke is ook regelmatig te zien op TV o.a. bij DWDD, Padoem Patsss (BNN-VARA) en Zondag met Lubach, Koppensnellers, De Staat van Verwarring (samen met absurdist Ronald Snijders), CQC, Het Gesprek en Wat vindt Nederland. Hij maakte sketches voor o.a. Comedy Cen¬tral. Jouke heeft ook een drietal boeken geschreven en is een fanatiek hardloper. Door zijn ontspannen en ontwapenende manier van presenteren ontstaat er een bijzondere en lichte sfeer waarbij de diepgang niet verloren gaat. Dagvoorzitterschap ook mogelijk in samenwerking met Staat van Verwarring collega Ronald Snjiders. U bezorgt uw congresbezoekers een onvergetelijke dag. Jouke is professioneel cabaretier en toert met zijn voorstelling ‘Dingen die ik dacht’ langs de theaters. De pers is lovend over Jouke en vergelijkt hem met Herman Finkers, Wim Helsen, Kees Torn en Woody Allen. ‘Geniaal taalgrappig ’ aldus de Volkskrant en ‘...onophoudelijke stroom van grapjes, woorden en taalkunstjes...’ Cabaret. nl
Shows
Pieter Jouke
Pieter Jouke

Vanaf2750


 • Martine Hauwert presentatrice
  Martine Hauwert presentatrice

  Vanaf1495 Dagvoorzitters

 • Dirk Zeelenberg
  Dirk Zeelenberg

  Op aanvraag Dagvoorzitters

 • Anita Witzier
  Anita Witzier

  Vanaf5500 Dagvoorzitters

Pieter Jouke boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Pieter Jouke online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Pieter Jouke net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Dagvoorzitters boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dagvoorzitters direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Pieter Jouke beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dagvoorzitters boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Pieter Jouke liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Pieter Jouke wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Pieter Jouke boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Dagvoorzitters meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.